Goga Sekulić njega voli najviše na svetu: Sve pre tebe bilo je lažno!

Goga Sekulić njega voli najviše na svetu: Sve pre tebe bilo je lažno!

Autor: | 11/12/2019

0

Goga Sekulić je pre samo godinu dana živela jedan potpuno drugačiji život, volela je samo Uroša, a onda im se "desio" on i sve je za samo jedan tren postalo drugačije.

Goga Sekulić i Uroš Domanović su uplovili u ljubavnu vezu, pronašavši jedno u drugome sve ono za čim su tragali. Ljubav im se desila, a njih dvoje nije bilo briga za tračeve i novinske napise. Prošlog decembra njihova ljubav je postala još jača jer je na svet stigao i njihov sin kome su dali ime Vasilij Andrej.

Suprug Uroš Domanović je takođe angažovan oko sina: šeta ga, igra se s njim, a kako je pevačica otkrila, uspavljuje ga pesmama na engleskom ili nemačkom jeziku. A ovaj dan, 11. decembar je za njih posebno važan, jer Vasilij Andrej slavi prvi rođendan.

Prvi rođendan kod svake mame izazove buru emocija, poneku suzu, te je tako i Goga podelila nežne reči koje je namenila sinu, na svom Instagram profilu.

- Dragi nas sine... Gledam te kako danas bezbrižno spavaš pored mene i tvog tate, a kroz glavu mi prolaze hiljadu pitanja. Šta li sanjaš? - započela je Goga Sekulić svoje obraćanje na Instagramu.

Goga Sekulić za Hello!: U Srbiji još vlada uverenje da isključivo majka treba da vodi računa o domu i detetu

- Već je prošlo anđele dragi 12 meseci od kako si ušao u naš život i promenio ga zauvek. Od kako si se rodio ulepsavaš nam svaki dan. Život je dobio neki novi smisao. Danas nije samo tvoj rođendan… Danas je najlepši dan u godini, dan kada su naši životi postali lepši i bolji. Dan kada smo spoznali šta je prava sreća. Ti sine nećeś pamtiti kada sam te nosila devet meseci u stomaku, ni kada sam legla na sto za porođaj dok me je tvoj otac čvrsto držao za ruku i govorio biće sve OK...

Goga Sekulić i Uroš Domanović su svoju ljubav krunisali rođenjem sina Vasilija Andreja

- Nećeš pamtiti suze tvoje majke kada sam bdila nad tobom i brinula! Nije to ni važno, jer znaj sine tvoja majka ce uvek biti tu uz tebe, da te čuva, raduje se svakoj tvojoj novoj reči, uspehu, odrastanju. Srećan nam bio sine naš, neka ti je divan današnji dan! Srećan rođendan! Vole te mama i tata! - napisala je Goga Sekulić pismo za svog sina, za njegov prvi rođendan, a Instagram će ga čuvati zauvek.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 11. Дец 2019. у 3:00 PST

Za malenog Vasilija je sve bilo u plavo-belim tonovima, pa tako i baloni, torta, odelo...

- Sine, kada sam tebe rodila moj život je postao stvaran i lep! Sve pre tebe bilo je lažno... Ti si mi uneo radost, sreću i nadivniju ljubav koja postoji! Da te Bog dragi čuva! - dodala je emotivna mama Goga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 11. Дец 2019. у 7:19 PST

Sinu su dali pomalo neobično ime, a Goga je za na' magazin otkrila zašto su izabrali baš Vasilij Andrej za svog prvenca.

– Nismo mogli da se odlučimo samo za jedno, pa smo rešili da ima dva. Vasilij je ime koje je karakteristično za hrišćanske zemlje, po svecu Vasiliju Ostroškom, dok je Andrej internacionalno. Budući da je rođen sa dva državljanstva i da će školu pohađati van Srbije, hteli smo da mu u startu olakšamo, ali i da zadovoljimo naše želje - ispričala je Goga za Hello!

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac