Kristini Radenković 2019. donela najlepši poklon: Sa sinom sam osetila povezanost čim sam ga uzela u naručje

Kristini Radenković 2019. donela najlepši poklon: Sa sinom sam osetila povezanost čim sam ga uzela u naručje

Autor: | 02/01/2020

0

Voditeljki RTS-a Kristini Radenković 2019. donela najlepši poklon

 Sreli smo se nekoliko nedelja pre nego što je otišla u porodilište, a mesec dana kasnije pozvali smo je da pitamo kako izgleda život u njenom domu sad kada je stigao i jedan dečak, koji je dobio ime po crnogorskom knezu Roganu.

- Sve je drugačije sa drugim detetom, ali i ja sam drugačija. Pošto već imam Taru, znam da uz bebu život ne staje, već postaje bolji i lepši. (smeh) Nije bilo stresa. Sin i ja smo se pogledali čim su mi ga dali, odmah sam osetila povezanost. Mnogo smo ga želeli i mnogo radosti nam je doneo.

Četvorogodišnja Tara za sada ne pokazuje ljubomoru prema mlađem bratu.

- Ljubi ga i mazi, sinoć ga je uspavala. Mada, ako ćemo pošteno, ne mogu da kažem da je u uobičajenom raspoloženju. Ne buni se, ali stalno traži da joj se nešto kupi. Nema veze, bolje i to nego da je tužna ili besna. (smeh) Umalo da zaboravim, Rogan je od „Radio-televizije Srbije“ dobio svoj prvi novogodišnji paketić, koji je duplo veći od njega. Otvorićemo ga iduće godine, izjavila je voditeljka koja je kako nam je nedavno otkrila, i sama teško podnela kada je dobila mladju sestru.

– Tara, inače, mnogo voli bebe. Stalno mi ljubi stomak i govori kako jedva čeka da vidi brata, ali ne znam da li je zaista spremna na promene koje će uslediti. I ja sam u njenom uzrastu tražila od roditelja sestru, a kad sam je dobila, bila sam grozna prema njoj. Razlika će biti ista, skoro u dan, tri godine i devet meseci. Ako moja ćerka bude bar malo bolja nego što sam bila ja, to će mi biti dovoljno. Uvek saosećam sa starijom decom, jer znam kako je bilo meni. Skoro četiri godine bila sam centar sveta i onda je stigla beba, slatka kao šećer, koja je sve očarala. Moj mali ego to nije mogao da podnese, pa ne čudi što sam na svim slikama iz detinjstva, na kojima sam sa sestrom, tužna. Bila sam u depresiji do 27. godine, tako da mi je sve prilično sveže. (smeh) Roditelji su me obožavali, ali i pored toga uvek se provlačila tema ko koga više voli i ko je na čijoj strani kad se nas dve posvađamo. A bogami smo se svađale, pa i tukle. Bilo je baš gadno. Uspostavile smo dobru komunikaciju tek kad smo odrasle, završile školu i prestale da živimo zajedno. (smeh)

Sada ih je četvoro: Prve fotografije preslatke porodice Kristine Radenković (foto)

Poznata voditeljka polako se vraća u formu, ali ne žali se. Kako kaže, svesno se bacila na hranu čim su prestale mučnine, pa sad svesno snosi i posledice.

- Biće potrebno neko vreme da eliminišem stomak, ali sve je to normalno.

Komentari koji su se mogli čuti povodom imena koje su suprug i ona izabrali za sina, priznaje, ostavili su je u šoku.

- Mnogo ružnih stvari sam pročitala još dok sam bila u porodilištu. Bilo je neizbežno da vidim te tekstove, jer su me tagovali. Šta koga briga kako se moje dete zove? Svima koji misle da moj sin ima grozno ime, mogu da kažem samo jedno: pročitajte „Gorski vijenac“. 

 

Eva Čubrović Darija Dželetović/Luka Šarac

Najnovije vesti