Marija Šerifović ima planove koji se ne tiču muzike: To je najveći životni trijumf!

Marija Šerifović ima planove koji se ne tiču muzike: To je najveći životni trijumf!

Autor: | 12/01/2020

0

Pevačica Marija Šerifović je svojim glasom i izvođenjem zavela Evropu i pokazala čitavom svetu kakav talenat poseduje, ali sada je došlo vreme da razmišlja i o nekim drugim stvarima koje nisu vezane za muziku

Iako vrlo otvorena i "bez dlake na jeziku", Marija Šerifović svoj privatan život čuva od očiju javnosti i nerado govori o njemu. Njen svet je samo njen i za sada uspešno odoleva pritiscima javnosti i medija da saznaju što više o njenom emotivnom životu.

Počekom prošle, 2019. godine, u razgovoru za emisiju "Premijera" po rvi put je progovorila o nekim ličnim stvarima.  Priznala je da sve intenzivnije razmišlja da se ostvari u ulozi majke, jer to smatra najvećim životnim dostignućem. Istakla je tom prilikom da ona ne bi želela da se njenom detetu dogodi ono što je sama doživela.

Marija Šerifović svoj privatan život čuva od očiju javnosti i nerado govori o njemu

– Neću da zatvorim dete u kući u Los Anđelesu, nego ću se baviti njim na adekvatan način, jer ne bih volela da moje dete čuvaju babe i dede kao što su mene čuvali – rekla je tom prilikom  Marija.

Gostujući kod Ognjena Amidžića u februaru prošle godine, pevačica je ponovo zaintrigirala javnost svojom izjavom o proširenju porodice i željama vezanim za to.

- Nisam verena, nisam se udavala, nisam trudna, ne planiram da se ostvarim kao majka u ovoj i sledećoj godini, nekada da. Ja bih poludela ako bi mi dete imalo veliki nos, šta će mu to. Više bih volela da imam sina, jednog, malog Šerifovića. Imam i neko ime u planu, ali ne moram ti sve reći –rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Marija Šerifović je u razgovoru za domaće medije istakla da joj nije bilo ni malo lako da se kroz čitav život bori s predrasudama i komentarima na svoj izgled. Biti drugačiji, poseban i svoj, nije nimalo laka bitka za bilo koga.

- Nije lako biti drugačiji. Imam već 35 godina i veoma dobro znam ko sam, šta sam, šta mogu, a šta ne i u kojim delovima svog života želim i treba da napredujem. Trudim se da mimo kamera i scene sačuvam iole zdrav razum i da budem realna.

Marija Šerifović je istakla da joj nije bilo ni malo lako da se kroz čitav život bori s predrasudama

Pevačica je i pre govorila da je usvajanje dece “jedan od najuzvišenijih činova u životu svakog čoveka”, ali i dalje nije spremna da postane roditelj…

- Još nisam dovoljno… neću reći zrela, već prosto nije došao trenutak da razmišljam o deci. Ali, to će se sigurno nekad dogoditi. Da li ću usvojiti neko dete ili više njih, stvarno u ovom trenutku ne znam.

Ipak, izgleda da se neke stvari menjaju i da priroriteti u životu polako menjaju mesta. Marija Šerifović ima sjajnu krijeru, bezbroj sjajnih koncerata i pesama, te se ponovo poveo razgovor o deci i njenim željama da postane majka.

U razgovoru za naš magazin Star, Marija Šerifović je ovoga puta bila malo konkretnija po tom pitanju.

- Sve ozbiljnije razmišljam o roditeljstvu. Smatram da je to najveći životni trijumf - istakla je pevačica za Star.

Marija Šerifović je sigurna da će se u dve naredne godine ostvariti kao majka

- Moram da priznam da se pri samoj pomisli na to radujem! Sigurna sam da ću se u dve naredne godine ostvariti kao majka!

Kako priznaje, ne bi volela da ima surogat majku već da ona sama zatrudni.

- Najlogičnije je da moje dete ja donesem na svet. Samo se nadam da neće biti pevač ili pevačica. Što se mene tiče može da bude muzičar, ali nikako izvođač. Bitno je da bude živo, zdravo i pametno. Ali sigurno bih se bolje snašla sa sinom. Sa druge strane, bilo bi beskrajno zanimljivo da imam devojčicu koja će biti mali bandit kao ja. Videćemo šta će se desiti - dodala je Marija, uz napomenu da nije zaljubljena, te da je još uvek singl.

 

Hellomagazin.rs ATA Images