Emotivna Ana Kokić: Ti si moja bolja polovina, duša moje duše, najsjajnija zvezda na mom nebu!

Emotivna Ana Kokić: Ti si moja bolja polovina, duša moje duše, najsjajnija zvezda na mom nebu!

Autor: | 14/01/2020

0

Ana Kokić je već godinama prisutna na javnoj sceni ali o svom privatnom životu retko govori

Pevačica Ana Kokić već godinama nas oduševljeva svojim vokalnim sposobnostima i brojnim talentima. Iako voli da izlazi u susret medijima, u jednom je dosledna- o privatnom životu ne voli da govori. Tog pravila se pridržavala i kada se na iznenađenje svih razvela posle decenije braka od našeg proslavljenog vateroliste Nikole Rađena.

Ana Kokić: Srećna sam i zadovoljna, ali nisam spremna za novu vezu

- Znate kako kažu: “Ako si veliki u pobedi, budi veliki i u porazu”. Jednostavno moramo razmišljati o deci. To što će okolina da kaže najmanje je bitno. Čovek počinje da živi onda kada izbaci tu rečenicu iz glave. Dok god ne ugrožavaš druge, radi šta god hoćeš sa svojim životom. I tu nema više filozofije. A moj razvod je više ispričana priča. Idemo dalje, rekla je nedavno za jedan domaći medij, a onda i pojasnila da li je sa bivšim  suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

Ana Kokić o životu posle ljubavi: Nikoli sam bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti, on je otac moje dece

- Da nije postojao lep i normalan odnos, mi ne bismo bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti. On je otac moje dece i tako treba da bude - naglasila je ona.

Ana Kokić osmehom krije tugu: Desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši! (video)

 

Sestra kao najveća životna podrška

Kako nije sklona izlivima emocija u javnosti mnoge je iznenadila poruka koju je uputila najbitnijoj osobi u svom životu, svojoj rođenoj sestri Maji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jan 13, 2020 at 3:07am PST

– Malo je reći da te volim najviše na svetu! Ti si ona moja bolja polovina, duša moje duše, najsjajnija zvezda na mom nebu! Ko te ima za prijatelja, bogat je! A ko te ima za sestru zna da je to najveći blagoslov i privilegija! Koliko sam te samo želela, rodila si se jer sam godinama, svakodnevno, jasno i glasno govorila da želim sestru! A dobila sam i sestru i prijatelja i čuvara tajni i najboljeg saveznika u svemu, oslonac i podršku, utehu i rame za plakanje! Da sam te zamišljala sigurno ne bih uspela da te "sklopim" tako savršeno! Molim te ostani zauvek najbolja sestra. Srećan ti rodjendan pčelice moja! - dirljivim rečima je Ana čestitala sestri rođendan i dodala pesmu Zdravka Čolića " Ti si jedina od svih"

Ti si jedina od svih koja dodje kada treba,
Ti si sunce moga neba,
Tebi mogu reći sve!
Ti si jedina od svih koja tajne moje čuva,
Ti si moja ljubav prva,
Za mnom podješ bilo gde!

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: Ana Kokić

Najnovije vesti