Senke nad Balkanom 2: Publika je zavolela Kaluđera uprkos tome što je negativan lik

Senke nad Balkanom 2: Publika je zavolela Kaluđera uprkos tome što je negativan lik

15/01/2020

0

Serija “Senke nad Balkanom 2” dobija potpuni obrt u poslednjoj epizodi, a osim arhivskih snimaka ubistva kralja Aleksandra Karađorđevića, jedan od glavnih negativaca u seriji Alimpije Mirić, zvani Kaluđer je ubijen.

Sudbina glavnog negativca u seriji kojeg igra Gordan Kičić iznenadila je mnoge.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao na ovom projektu. Drago mi je što sam imao potpuno drugačiju ulogu nego do sada. Bilo je veoma uzbudljivo igrati Kaluđera. Pisci su gurali taj lik u dobrom smeru.

- Narod je zavoleo Kaluđera, ljudi su potreseni jer je on otišao, uprkos tome što je negativan lik. Obožavaju ga, što je meni čudno, ali drago mi je da smo uspeli da priču izvedemo na pravi put - rekao je Gordan za Blic, a na pitanje kako je moguće da je publika zavolela Kaluđera uprkos tome što je negativan lik, glumac kaže:

- Nije tu reč samo o Kaluđeru, sličan primer je i Kevin Spejsi u seriji “Kuća od karata”, kao i “Džoker”.

Serija Senke nad Balkanom 2 ispunila očekivanja gledalaca

Nataša Ninković je imala zapaženu ulogu u seriji Senke nad Balkanom 2.

- Mislim da je druga sezona u svakom smislu ispunila očekivanja, a deveta epizoda ih je sve nadmašila. Ima jako dobrih glumačkih ostvarenja, kao u svim Bjelinim projektima, ali ako bih morala da izdvojim jedno bio bi to Bogan Diklić! On je, prosto, maestro glume!

Senke nad Balkanom 2 su jedna od najgledanijih domaćih serija

Podsetimo, mnogi likovi su u drugoj sezoni doživeli preobražaj, a jedna od njih je i Maja Davidović, koju igra Marija Bergam.

- Moj lik je sada bio više pozitivan. U pitanju su strane koje se brane. U drugoj sezoni Maja je konstantno u borbi sa zlom - rekla je Marija nedavno za pomenuti list.

Hellomagazin.rs/M G ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti