To je žarko želela: Snežani Dakić se ostvarila velika želja

To je žarko želela: Snežani Dakić se ostvarila velika želja

Autor: | 28/01/2020

0

 Popularnoj voditeljki Snežana Dakić se ostvarila velika želja

Izreka "Pazi šta želiš, možda ti se ostvari" svedoči o tome koliko je moć želje jaka, pa nam se tako ostvari nešto o čemu smo potajno žudeli a negde u biti strahovali da li je ostvaranje moguće. Popularna voditeljka o svojim planovima, nadama i razmišljanjima, na kraju i željama, često govori bez ustezanja. Njene objave na Instagramu izazivaju oprečne komentare, a ona u tome uživa jer se ne boji da iskaže svoj stav. Iako ima uspešnu višedecenijsku karijeru, na listi stvari koje priželjukuje je bila i ta da zaigra u nekoj domaćoj seriji, a Snežani Dakić se ostvarila velika želja.

Snežana Dakić: Prednost zrelih godina je što ništa ne moraš – stavove i život si izgradio, potvrdio, dokazao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jan 11, 2020 at 4:36am PST


Kada je krajem prošle godine sastavljala spisak želja, voditeljka Snežana Dakić nije verovala da će joj se jedna ostvariti već početkom nove godine. Naime, ona je pozvana da bude specijalan gost u seriji “Urgentni centar”.

– Moja novogodišnja želja za 2020. godinu bila je da zaigram u nekoj domaćoj seriji. Nisam verovala da će se želja ostvariti tom brzinom, da već sa prvim danima 2020. godine glumim u seriji koju privatno volim da gledam. Ovo je jedna lepa epizodna ulogica, nije to glumački angažman, ali sam doživela pravu atmosferu jednog seta, sa velikom ekipom, mnogo kadrova i ponavljanja, da bi se snimio iz više uglova. U nekoliko navrata pogledala sam u kameru, profesionalna deformacija, pa smo morali da ponovimo - opisala je za Blic vreme provedeno na setu.

Snežana Dakić: Muškarac više nije mužjak koji će doneti hranu u kuću i zaštiti porodicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Dec 5, 2019 at 1:34pm PST


Voditeljka Snežana Dakić je sa zadovoljstvom prihvatila da se pojavi u popularnoj seriji, u kojoj će igrati aktivistkinju nevladine organizacije „Pravda za majke”, što je inače u skladu sa njenim životnim opredeljenjima i onome čemu teži kroz svoj rad, rekla je voditeljka.

Snežana Dakić veruje da zaslužuje samo najbolje: Nek crkne od muke ko je ljubomoran!

Snežana Dakić: Zašto se ne bih pohvalila platom koju uopšte nije nemoguće zaraditi u Srbiji

– Urgentni centar je kvalitetna i veoma gledana serija, tako da sam počastvovana što sam u njoj učestvovala. Igram aktivistkinju nevladine organizacije “Pravda za majke”, što negde odgovara i mojim životnim opredeljenjima i onome za šta se borim kroz svoj novinarski, televizijski i influenserski rad - izjavila je voditeljka.

Snežana Dakić: Žena ne sme da podlegne stereotipima u koje je uteruju iskompleksirani muškarci! (video)

Serija "Urgentni centar" reditelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića adaptacija je američke hit serije medicinske tematike "Emergency Room".

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Ata/Instagram
Tagovi: snežana dakić