Jelena Rozga: Fali mi ljubav

Jelena Rozga: Fali mi ljubav

Autor: | 29/01/2020

0

Jelena Rozga priznala da je usamljena, ali ne gubi nadu da će upoznati onog pravog

 

Od kako je pre dve i po  godine stavila tačku na ljubav sa muzičarom Stjepanom Hauserom, pevačica Jelena Rozga nije novog partnera predstavljala javnosti. Iako su mnogi očekivali da će se njihova veze završiti brakom, to se nije dogodilo - par je bez objašanjenja za javnost, raskinuo u septembru 2017. godine.  Od tada je pevačica sama, ali se spekulisalo da je njeno srce ukrao jedan tajnstveni Beograđanin. Ipak, atraktivna pevačica je to demantovala na šaljiv način

Jelena Rozga: Bitno je da smo zdravi, tada je sve moguće u životu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jan 22, 2020 at 11:00am PST


– Nisam ga još upoznala. Ako ga sada sretnem dok sam u Beogradu, javiću vam. To je onaj o kojem se pričalo, možda dođe i kaže: “taj sam” –  kroz osmeh je Rozga rekla za "Blic", ali nije skrivala da je usamljena.

– Fali mi ljubavi, volela bih da imam nekog ko će da me sačeka kada dođem mrtva umorna sa puta. Ali biće vremena i za ljubav, doći će valjda ona prava. Zato imam divne ljude, prijatelje i porodicu koja je uz mene–  priznaje pevačica koja je, kako je jednom prilikom istakla, spremna da zarad ljubavi učini sve, ali ipak ne želi da se udaje zbog pritiska okoline.

Jelena Rozga: Od braka je mnogo važnije imati razumevanje za partnera, biti iskren i prisutan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Nov 29, 2019 at 11:00am PST


 – Brak je stvar izbora.  Po mom mišljenju mnogo je važnije imati razumevanje za svog partnera, biti iskren, biti prisutan. Brak je samo papir. Meni to ne znači mnogo, ali, naravno, poštujem. Svima nama je potreban, čini mi se samo jedan savet. Da budemo ljudi, ali u onom pravom smislu te reči pomalo zaboravljenom danas – rekla je Jelena Rozga nedavno za domaće medije.

Jelena Rozga čeka pravog: Želim da mu budem njegova princeza i da me mazi i pazi (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 11, 2019 at 10:53am PDT

  Rozga predstavila novi singl “Sveto pismo” koji se obraća ženama i muškarcima sa pitanjem “da li je ljubav zaista dovoljna?”

Spot za ovu numeru je snimljen u lepom Dubrovniku a Jelena je opet uspela da nam tom prilikom prenese svaku emociju koju je osetila u pesmi koja ju je očigledno veoma ganula.

Jelena Rozga o majčinstvu: Verujem da će taj blagoslov za mene doći u pravo vreme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jan 28, 2020 at 11:03am PST


  – Veoma sam uzbuđena zbog nove pesme, moćna je,  podstiče nas sve na razmišljanje i nameće pitanje koje i sama sebi postavljam, da li je ljubav zaista dovoljna da jedan odnos opstane i preživi sve lomove“?  - izjavila je Jelena je pesmu premijerno izvela na ovogodišnjoj manifestaciji “Music Awards Ceremony”.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: jelena rozga

Najnovije vesti