Jelena Rozga: Bitno je da smo zdravi, tada je sve moguće u životu

Zdravstveni problemi Jelene Rozge inspirisali su je da progovori o važnosti zdravlja 

Istinitosti izreke da zdrav čovek ima puno želja a bolestan samo jednu, često postanemo svesni onda kada nam je najveća dragocenost ugrožena. Tada se na sve moguće trudimo da živimo kvalitetno, pazimo na sebe, sve ne bi li smo uspeli da ponovo budemo zdravi. Zdravstveni problemi Jelene Rozge pojavili su se jer je, kako kaže, veliki emotivac.

– Ja imam problema sa štitnom žlezdom već deset godina zato što sam preveliki emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja,  rekla je svojevremeno, a sada i istakla da ima sjajnog doktora koji brine o njenom zdravstvenom stanju.

Jelena Rozga: Ne krijem dečka, nego on prosto ne postoji

–Imam sjajnog doktora koji se brine o meni. Ponekad imam loš dan kad se probudim izobličena i natečena i onda se pogodi da baš taj dan imam snimanje pa tri sata provedem s ledom i hladnim oblogom na licu. Dosta ljudi ne razume koliko je to teško– otkrila je Jelena u razgovoru sa hrvatskim novinarima i dodala da je sve moguće u životu onda kada smo zdravi.

– Svaki dan čujem neke teške vesti, a najgore su mi vesti da je neko bolestan. Samo je bitno zdravlje. Kad je zdravlje okej, sve je moguće u životu – priznaje Jelena.

Jelena Rozga demantuje da je u emotivnoj vezi

Emotivni život Jelene Rozge privlači puno pažnje. Od kako je raskinula vezu sa violočnelistom Stjepanom Hauserom dečka nije predstavljala javnosti, ali se nagađalo da je uplovila u vezu sa 12 godina mlađim Beograđaninom. Ipak, ona demantuje da ima dečka.

Jelena Rozga: Od braka je mnogo važnije imati razumevanje za partnera, biti iskren i prisutan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

– Nemam ga. Ne krijem ga, nego on prosto ne postoji – rekla je Jelena i priznala da zaista ima puno udvarača, i da je redovno obasipaju komplimentima.

Hellomagazin.rsMirko Tabašević/Ata

Više o temama: