Potvrda ljubavi: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti (foto)

Potvrda ljubavi: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti (foto)

Autor: | 13/02/2020

0

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić konačno su se zajedno pojavili u javnosti i svima pokazali koliko su zaljubljeni i srećni

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić posle dva meseca pisanja medija da su uplovili u ljubavnu vezu, konačno su zajedno viđeni u javnosti.

Zaljubljeni i srećni, rame uz rame, došli su na sinoćnju premijeru drugog dela filma "Južni vetar", čime su potvrdili da ljubav cveta.

PREMIJERA filmskog spota Jovane Nikolić za baladu “Pazi se” sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković

Ana i Vuk čitavo veče nisu se odvajali jedno od drugog. A voditeljka je oduševljeno novinarima priznala koliko uživa u svemu što njen parter radi.

- Došla sam da podržim Vuka jer sam veliki fan filma i da ispratim šta se ovde dešava - kao i uvek duhovito je rekla Mihajlovska.

Na konstataciju novinara da lepo izgleda i da li je razlog tome i nova ljubav, Ana je za "Blic" rekla:

Na bleskasta pitanja neću odgovarati. Imate li nešto drugo da me pitate? Ja sam uvek lepo raspoložena. Sigurna sam da ću večeras da uživam, uživajte i vi.

Pet meseci ljubavi 

Jedan od najlepših parova na javnoj sceni, Ana i Vuk, viđaju se od početka oktobra.  A upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutim dopali su se jedno drugom i shvatili da među njima vlada neka čudna hemija. Zato su veoma brzo i uplovili u vezu.

Da su zaljubljeni jasno se vidi i na fotografijama... Glumac svoju voljenu čitavo veče nije ispuštao iz vida, čvrsto je držeći za ruku.

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić - ljubav iznad svega

Njihovo pojavljivanje sinoć na premijeri sjajnog filma Miloša Avramovića, definitivno je demantovalo i pisanja  medija da u njihovoj ljubavi ima problema.

Naime, kako se navodilo, Vuku se nije dopalo da ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima dva braka i troje dece. Zato joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci negde ne uslikaju.

Sumnje o raskidu podgrejala je i činjenica da je Ana spakovala kofere i sa bivšim suprugom, Goranom Stamenkovićem, i njihovom ćerkom Ivom (12) otišla u Njujork.

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić na simpatičan način demantovali raskid (foto)

Istog dana kada se pojavila priča o raskidu par je demantovao te navode. Iako ni jedno ni drugo nemaju običaj da detalje svog emotivnog života iznose u javnost, poželeli su da svima stave do znanja koliko se vole.

Najpre je Vuk pokazao kako Ana i on održavaju vezu dok je voditeljka na dalekom putu. On je podelio skrinšot njihovog video - poziva, kojim je pokazao široki osmeh svoje drage.

Ana Mihajlovski: Dok se frajeri sa po pet bivših žena, šepure ponosni, žene su polovnjače i raspuštenice


A onda je i voditeljka objavljila Instagram Story kojim je demantovala tvrdnje novinara.

- Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila. 'Ajmo sad da se zaustavimo, molim vas… Nova godina je uskoro. Vreme ljubavi i sve to… P.S. Volim te  - napisala je Ana.

Inače, Ana se pre tri godine razvela od Mirka Grubina, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Zoju (9) i četvorogodišnjeg sina Petra.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti