Isplivala prava istina o vezi Milice Pavlović i Vuka Kostića

Isplivala prava istina o vezi Milice Pavlović i Vuka Kostića

Autor: | 29/01/2021

1

Veza Milice Pavlović i Vuka Kostića tema je o kojoj su skoro svi mediji u sekundi pisali kad su se na "Instagramu" pojavile njihove zajedničke fotografije sa zimovanja. Srećni, nasmejani i zagrljeni, Milica i Vuk, pokrenuli su ogromu lavinu komentara, i samo se čekala njihova potvrda da je romansa započela.

Pročitajte: Milica Pavlović srećna - Konačno u zagrljaju pravog muškarca, i to našeg sjajnog glumca (foto)

 

Ni pevačica, ni naš popularni glumac, nisu se oglašavali povodom pisanja brojnih medija da su u vezi, a pratioci na društvenim mrežama oduševljeno su navijali. 

- Wooow, odakle ti sa njim?! Da li ste u vezi? Prelep ste par! -  samo su neka od pitanja koja su postavljali radoznali fanovi, videvši Milicu u zagrljaju šarmantnog Vuka Kostića. Ipak, pevačica je odlučila da stane na put nastavku netačnih informacija, pa je po prvi put javno rekla da li je veza Milice Pavlović i Vuka Kostića istina ili samo želja fanova.

Pročitajte: Milica Pavlović praznik provodi sa porodicom - Tužan dan, suočavam se sa najvećim strahom

Instagram printscreen

 

- Vuk i ja smo samo prijatelji. Družili smo se zajedno na Mokroj gori. Tamo sam otišla sa svojim prijateljima, a i on je bio tamo - otkrila je Milica u emisiji „DeToxic“. i dodala:

- Bio je izuzetan domaćin i otkrio nam je sve čari Mokre gore. Ja sam još pod utiskom i mnogo mi je drago da naša zemlja ima takve predele. Tokom snimanja serije „Pevačica“ imala sam njegovu punu podršku, a družimo se i poznajemo već duži niz godina. Najbitnije što mi je rekao jeste da budem opuštena i ono što zapravo ja jesam. Takođe, kazao je da imam dara za glumu i da slušam sve sugestije. Mnogo mi je značio u tom projektu. 

Dakle, od emotivne veze Milice Pavlović i Vuka Kostića za sada nema ništa, ali ne kažu ljudi džaba gde ima dima ima i vatre, tako da nikad se ne zna. Moža prijateljstvo i ovde jednog dana preraste u ljubav. 

 

 

Komentari (1)

Loading
Olivera 14:05 30.01.2021
Odgovori

Super , bas lepo, ona se sa svima samo druzi i nevina je jos uvek.Milica da prestane da glumi nevinu pevacicu koju niko nije takao deset godina ,ovako mi je malo muka od njenog glumatanja. Koga je briga s kim spavas zeno, kao da si neka bitna figura u drzavi.

hellomagazin.rs hellomagazin