Toni Cetinski povukao drastičan potez: Ovo nije bezazleno

Toni Cetinski povukao drastičan potez: Ovo nije bezazleno

Autor: | 12/03/2020

0

Toni Cetinski otkazao učešće zbog epidemije korona virusa

Toni Cetinski neće ove godine biti član žirija u novoj sezoni šoua "Zvezde pevaju" koji  počinje 21. marta.  Popularni pevač je otkazao učešće zbog epidemije korona virusa.

– U nadi da ipak sve što pre i bez većih posledica prođe, ostanimo kod kuće, nakrkajmo se slanine, luka i rakije i probajmo da ne pametujemo previše jer ovo nije bezazleno. Prevencija je jedini spas u ovakvim situacijama – rekao je Toni za vecernji.hr i dodao kako će postaviti uslove i da se nastava u njegovoj školi pevanja, koju je nedavno otovorio u Opatiji, odvija preko interneta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️???????? (@tonicetinski) on Mar 27, 2015 at 8:08am PDT


I Severina Kojić se povodom epidemije virusa obratila svojim obožavaocima na Instagramu. Ona je objavila fotografiju na kojoj sedi kod  frizera sa zaštitnom maskom, koju nosi i Severinin frizer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Mar 12, 2020 at 6:34am PDT


— Čuvajte decu i starije osobe. Deca mogu zaraziti starije osobe. Ovo se ne događa samo drugima — poručila je Severina u opisu fotografije.

 

Američki glumac Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni su na Korona virus

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We The Youths Nigeria (@wetheyouths.ng) on Mar 12, 2020 at 3:15am PDT


Slavni glumac ovu informaciju podelio je sa svim pratiocima putem društvenih mreža. Henks je na Instagramu napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde radi na filmu. Njih dvoje su osetili umor i bolove u mišićima a sve vreme su imali blago povišenu temperaturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Mar 11, 2020 at 6:08pm PDT


– Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove u mišićima. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni – napisao je Henks.

Holivudski glumac je dodao i da će oboje biti izolovani i da će se njihovo stanje pratiti onoliko dugo koliko bude potrebno.

Koronavirus uzrokovao je velike turbulencije u svetu šoubiznisa, a to su na svojoj koži osetile i brojne zvezde koje su otkazale svoje koncerte : Majli Sajrus, Madona i rok bend  Perl Džem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Oct 4, 2019 at 7:19pm PDT


Majli je otkazala put u Australiju, gde je trebalo da peva na humanitarnom koncertu za australijske šume. Dva Madonina koncerta u Parizu su otkazana nakon objave da se zabranjuju sva velika događanja, piše BBC.

Perl Džem je otkazao turneju po SAD i Kanadi zbog isuviše velikog rizika.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti