Dragana Kosjerina: Kolege ne moraju da budu suparnici

Dragana Kosjerina: Kolege ne moraju da budu suparnici

Autor: | 13/03/2020

0

 

Jedno od naših najlepših tv lica, Dragana Kosjerina, otkriva da li se privatno druži sa kolegama

Tv voditeljke su po pravilu lepe, elokvetne i sa uglađenim manirama, a  nije tajna da su u tom poslu iskena prijateljstva retkost. Međutim, da svako pravilo ima izuzetak, potvrđuje jedno od najlepših TV lica Srbije Dragana Kosjerina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Mar 10, 2020 at 5:18am PDT


—  U zabavnoj redakciji među kolegama vladaju dobra atmosfera i saradnja . Svi smo u dobrim odnosima, kako u kancelariji, tako i van nje. Družimo se i podržavamo, kolege ne moraju da biti supranici —  rekla je za "Kurir" voditeljka koja važi za jedno od najlepših TV lica Srbije.

— Sebe ne doživljavam na taj način, niti se time opterećujem. Ukusi su različiti, verujem da svako ima svoje favorite i sigurna sam da ima i onih kojima se dopadam i onih koji ne misle tako. Mnogo mi više znači kada mi komplimentiraju za voditeljsko umeće, nego kad me zovu lepoticom—

  Dragana priznaje da ne kreće uvek s istim entuzijazmom na posao u pola pet ujutru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Sep 14, 2018 at 5:31am PDT

Dragana Kosjerina je karijeru započela u sportskoj redakciji, ali je je profesionalno sazrela kao voditeljka Jutarnjeg programa.

– Spletom okolnosti, pre nego što sam postala voditelj Jutarnjeg programa prošla sam kroz različite formate emisija i imala značajno iskustvo u živom programu. Ušla sam u studio jutarnjeg spremna, ali sam kroz ove dve godine korigovala nedostatke i stekla samopouzdanje koje, zapravo, pravi suštinsku razliku –rekla je Dragana Kosjerina jednom prilikom za „Blic TV magazin” i priznala da nije lako poželeti dobro jutro gledaocima u šest sati

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Aug 21, 2019 at 3:21am PDT


– Posao u Jutarnjem programu nosi posebnu vrstu izazova. Ustajanje u četiri izjutra uistinu nije lako. Emisija koja se radi uživo i startuje u šest sati zahteva punu koncentraciju i dobru psihofizičku formu. Teme i gosti smenjuju se kao na traci, a voditelj u svakom trenutku mora da bude pribran i spreman na promene koje se neretko dešavaju iz minuta u minut. Ne bih bila iskrena ako bih rekla da uvek s istim entuzijazmom krenem na posao u pola pet, ali kada se kamere upale i ekipa zauzme svoje pozicije u studiju, meni se spontano pojavi osmeh na licu i prvo „dobro jutro“ uvek izgovorim dobro raspoložena. I tako je već dve godine. Volim svoj posao. — rekla je ona.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram