Pink testirana pozitivno na koronavirus: Ova je bolest ozbiljna i stvarna - ugrožava sve ljude

Pink testirana pozitivno na koronavirus: Ova je bolest ozbiljna i stvarna - ugrožava sve ljude

Autor: | 04/04/2020

0

Pevačica Pink objavila da se oporavlja nakon pozitivnog testa na koronavirus


Poznata pevačica objavila je na Instagramu da su ona i njen trogodišnji sin Džejmson imali simtpome koronavirusa, a testiranje je donelo loše vesti. Svoje iskustvo sa ovom bolešču je podelila javno.

– Pre dve nedelje moj trogodišnji sin Džejmson  i ja pokazivali smo simptome Kovida-19. Srećom, naš  porodični lekar imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja porodica se već nalazila kod kuće, gde smo ostali naredne dve nedelje slušajući savete lekara – rekla je Gremi dobitnica i dodala da će donirati pola miliona dolara  za naučna istraživanja kako bi se što pre pronašla vakcina.

Pročitajte i: Pink se obračunala sa hejterima koji su joj napali najdraže – njenu decu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели P!NK (@pink) дана 3. Апр 2020. у 6:27 PDT

Ova je bolest ozbiljna i stvarna

Pink je napisala da su i ona i sin pre nekoliko dana ponovo testirani i da su rezultati testa negativni. Izrazila je nezadovoljstvo što nisu rađena masovnija testiranja.

Pročitajte i : Pink je skinuta sa trona

– Ljudi moraju da znaju da virus napada mlade i stare, bogate i siromašne, zdrave i bolesne, i testiranje mora da bude besplatno i dostupno svima kako bi zaštitili našu decu, porodice, prijatelje i zajednicu – naglasila je pevačica i zahvalila se zdravstsvenim radnicima na trudu koju ulažu.

– Vi ste naši heroji! Sledeće dve nedelje su presudne - ostanite kod kuće – zaključila je Pink.

I Princ Čarls se oporavio od koronavirusa

Koronavirus nije zaobišao ni kraljevske porodice, a prvi “pripadnik plave krvi” koji je od njega oboleo je britanski prestolonaslednik princ Čarls.

Princ Čarls se od virusa izlečio za nedelju dana, a svoje iskustvo sa koronom je podelio u video snimku gde je istakao važnost brige i podrške starijim osobama koje su najrizičnija grupa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 1. Апр 2020. у 5:29 PDT

Pročitaje i : Koronavirus koji je zaustavio celu planetu odneo i prvi život u kraljevskoj porodici
– Nakon što sam nedavno prošao kroz proces oporavka od koronavirusa sa, srećom, blagim simptomima, sada se nalazim s druge strane bolesti, ali još uvek u socijalnoj distanci. Kao što svi znamo, ovo je čudno, frustrirajuće i uznemirujuće iskustvo, kada prisutnost porodice i prijatelja više nije moguća, a normalne se životne strukture iznenada ruše – rekao je princ koji se odmah nakon potvrde bolesti povukao u samoizolaciju.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Koronavirus pink