Glumac napustio Beograd: Ovo je razlog što Ana i Vuk nisu zajedno

Glumac napustio Beograd: Ovo je razlog što Ana i Vuk nisu zajedno

Autor: | 08/04/2020

0

Ana i Vuk navodno više nisu u vezi, a konačno je isplivao i pravi razlog njihovog prekida i razdvajanja dok traje vanredno stanje 

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić tokom trajanja vanrednog stanja, navodno, su odlučili da njihovu vezu malo stave na pauzu.

Kako piše domaća štampa, Ana i Vuk se se samo privremeno razdvojili. Naime, glumac se po proglašenju vanrednog stanja zabrinuo za zdravlje majke, te je odmah odveo u vikendicu nadomak Beograda. Tu planira i da ostane dok se stvari ne stabilizuju. Takođe, i Ana svakako sledi njegov primer - porodica joj je na prvom mestu i izlazi samo u nabavku.

Pročitajte i: Vuk Kostić u vezi sa ovom harizmatičnom plavušom

- Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane. A kada je shvatio koliko je epidemija koronavirusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želeo da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze - rekao je izvor zs "Alo".

Ana i Vuk - podrška ispred svega 

Između Ane i Vuka nije bilo nikakve svađe, već ga je, naprotiv, ona u svemu ovome i podržala.

- Vuk je odmah saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko meseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mestu. Što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i volela bi da provodi vreme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je sledila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje dece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku - izjavio je izvor za ovaj dnevni list i dodao:

- Oni se svakodnevno čuju. A iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomeste. Stalno razmenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji. Čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada. Jer svesni su da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije. I da će biti zajedno čim se epidemija završi.

Pročitajte i: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić na simpatičan način demantovali raskid

Jedan od najlepših parova na javnoj sceni, Ana i Vuk, viđaju se od početka oktobra.  A upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutim dopali su se jedno drugom i shvatili da među njima vlada neka čudna hemija. Zato su veoma brzo i uplovili u vezu.

Zaljubljeni i srećni, rame uz rame, Ana i Vuk sredinom februara, po prvi put, pojavili su se zajedno na jednom javnom događaju. U pitanju je bila premijera drugog dela filma “Južni vetar”, čime su potvrdili da ljubav cveta.

Pročitajte i: Ljubav sa Anom potpuno promenila Vuka, a jednim je posebno očaran

Ana i Vuk čitavo veče nisu se odvajali jedno od drugog. A voditeljka je oduševljeno novinarima priznala koliko uživa u svemu što njen parter radi.

– Došla sam da podržim Vuka jer sam veliki fan filma i da ispratim šta se ovde dešava – kao i uvek duhovito je rekla Mihajlovska.

 

hellomagazin.rs ATA Images