Ana Sević: Karantin me je vezao za frižider

Ana Sević: Karantin me je vezao za frižider

Autor: | 30/04/2020

0

Pevačica Ana Sević  jako vodi računa o svom izgledu. Redovno vežba, zdravo se hrani i uvek je besprekorno doterana. Visoke potpetice, šminka i atraktivna gaderoba su njen zaštitni znak. Ipak, iza te nežne spoljašnosti se krije žena koja se ne libi da obavi poslove koji se rezevisani za jači pol.

– Jesam žena, ali ne libim se da radim sve što je potrebno. Umem da promenim osigurač, sastavim delove nameštaja, krečim i lepim tapete –

Ana Sević izolaciju provodi sa ćerkom Lorenom i izabranikom Danijelom Nedeljkovićem

Kao i većina i Ana poštuje mere bezbednosti usled pandemije koronavirusa i poslednje nedelje provodi u svom domu sa ćerkom Lorenom i izabranikom Danijelom. Prvi maj će ove godine proslaviti u krugu porodice u svom dvorištu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 24. Апр 2020. у 11:36 PDT

Pročitajte: Ana Sević: Danijel i ja ne možemo jedno bez drugog, zato smo se i pomirili

– Prvi maj ću provesti u dvorištu, sa porodicom. Mada, na ovaj porodični karantin smo već oguglali –  rekla je za "Alo!".
Većina nas je u izolacaciji zbog izostanka treninga i neadekvatnih obroka nabacila koji kilogram viška, a i Ana priznaje da se opustila.
– Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda! – bila je iskrena Ana.

Nataša Bekvalac se tokom izolacije ugojila sedam kilograma

Nataša Bekvalac u izolaciji tokom vanrednog stanja uživa sa svojim ćerkama Hanom i Katjom u prelepoj kući na salašu u Čeneju.

Žensko društvo svakodnevno se sjajno provodi u priodi, pesmi i ogromnoj količini ljubavi.

Ali, Nataša Bekvalac u izolaciji dan po dan stigla je do problema kojem se nije nadala.

Pročitajte: Nataša Bekvalac: Bože, zašto si me tako talentovanu i savršenu stvorio?

Kada je posle više od mesec dana provedenih u svom domu, bez treninga i uz kvalitetne obroke, stala na vagu, imala je šta i da vidi.

–  Dakle, nakon ne znam koliko tačno dana karantina, stala sam na vagu jer sam po prvi put obukla farmerice (is pižame izlazila nisam). Suočila sam se sa surovom realnošću, i činjenicom da sam se ugojila 7 kilograma. U pomoć sam odmah pozvala mog spasitelja, i anđeo čuvara. Moj život je robija –  napisala je Nataša i nasmejala svoje pratioce.

Mnogi od njih tešili su je rečima da je višak kilograma tokom izolacije i te kako normalan.

Goca Tržan otkrila kolliko se ugojila u izolaciji

Goca Tržan tokom izolacije pevanje je zamenila kuvanjem, peglanjem i svakodnevnim kućnim poslovima.

Uprkos tome, pevačica otkriva da se trudi da zadrži odličnu liniju, te da je i teretanu napravila u svom domu. Zato se Goca može pohvaliti da se tokom vremena koje je provela u izolaciji nije ugojila ni kilogram.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 16. Апр 2020. у 12:51 PDT

–  Treniram jednom dnevno i to ne preskačem, motivišem se tako što se pogledam u ogledalo, pa vidim šta sam sve pojela. Imam i trenera koji je fantastičan i koji nam i dalje daje treninge, samo sada onlajn. On nas svakodnevno zove da proveri da li smo sve uradili, tako da i ne smem da zabušavam. Oči mi ispadnu dok odradim zadato, ali ne odustajem –  kaže Goca.

Ona dodaje i da se skala na vagi nije pomerila od početka izolacije.

–  Nisam se ugojila za vreme izolacije. Toliko kuvam i spremam da mi je muka od jela. Sva tri obroka dnevno sama napravim –  priznala je nedavno pevačica u intervjuu za "Kurir".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još