Nataša Bekvalac otkrila delić intimne proslave drugog rođendana ćerke Katje

Nataša Bekvalac otkrila delić intimne proslave drugog rođendana ćerke Katje

Autor: | 05/03/2020

0

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac proslavila drugi rođendan

Pevačica Nataša Bekvalac je ćerku Katju rodila 28. februara 2018. godine u braku sa Lukom Lazukićem. Ubrzo nakon porođaja, pevačica je podnela zahtev za razvod, a njoj je i pripalo starteljstvo nad ćerkom. Nataša ima i ćerku Hanu, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, ali se ne žali što joj je pripala uloga samohrane majke - naprotiv.

Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 19, 2019 at 8:53am PDT


– Zahvalna sam što sam odabrana za ulogu samohrane majke. Teško je ali i prelepo, privilegija je i one me čine srećnom i zadovoljnom ženom, rekla je nedavno Nataša, koja se trudi da ćerkama obezbedi divan život. Zato od rođendanskih slavlja pravi istinske bajke, a tako je bilo i na proslavi drugog rođendana mlađe ćerke.

– Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro -nas dve smo znale da će biti, sećam se da su rekli dan kada ćes se roditi  -znala sam da će biti onako kako ti budes želela . Od trenutka kada si se rodila, pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učis me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi- ljubav. Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice, najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama Katarina moja. Srećan rođuš sine moj – napisala je Nataša ćerki i kao heštagove stavila reči Severine pesme “Rođeno moje”.

Nataša Bekvalac danas puca od ponosa zbog ćerke Hane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Dec 31, 2019 at 4:10am PST

Pevačica Nataša Bekvalac danas je okupila čitavu porodicu i prijatelje, a slavljenička atmosfera trajala je tokom čitavog dana.

Slavljenički ambijent zaokružila je prelepa rođendanska torta, a najradosnije su, pored najmlađih članova porodice, bile i  Natašine sestre Dragana i Kristina.

 

Modna dizajanerka je podelila simpatičnu fotografiju sa sinom Noom i poručila Katji da nema razloga da se brine jer će je "burazer čuvati celog života".

 

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti