Đorđe David ponovo smešten u bolnicu

Đorđe David ponovo smešten u bolnicu

Autor: | 30/04/2020

0

Đorđe David taman je pomislio da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, a onda je ponovo završio u bolnici.

Nakon što je pobedio koronavirus, Đorđe je putem Instagram profila obavestio svoje fanove i javnost da se nalazi u bolnici.

- Kada te hoće, onda te hoće. Taman smo završili sa koronom. A onda jedan mali stepenik nam je napravio ovo - rekao je Đorđe i pokazao da je slomio nogu.

- Znaš ono kada ti kažu "Majstore, slomi nogu", e pa ja sam je slomio. E sada definitivno nema malera za mene narednih par godina - sa osmehom je zaključio Đorđe, koji je definitivno u poslednjih nekoliko nedelja imao stresan i naporan period u životu.

Pročitajte: Đorđe David zaražen koronavirusom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david) дана 30. Апр 2020. у 6:45 PDT

Đorđe David izašao iz bolnice nakon borbe sa kovidom-19

Javnost je bila iznenađena i prestrašena kada je pevač Đorđe David potvrdio da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je dve nedelje proveo na Odeljenju pulmologije u Kliničkom centru Srbije.

– Nažalost… potvrđeno mi je da imam COVID 19! Ne kapiram. Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi,  čuvajte se. Molim vas – napisao je Đorđe odmah nakon saznanja da je zaražen, a potom se uključio i u dnevnik "TV Prva" gde je otkrio kako se oseća.

Pročitajte:

Pročitajte: Đorđe David prebačen u bolnicu zbog teške upale pluća

– I to izgleda ovako: upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo. Šta da vam kažem, defintiivno danak neožbiljnosti. Vrtim film kako i šta? U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i predobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar…

Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svesni da to može da se desi svakome. Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, vandrednim stanjem itd… Živ sam primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, svoj bend, Stašu, Anu, kolege i produkciju “Zvezda Granda" – rekao je pevač, koji je koristio priliku da apeluje na građene da vode računa o sebi i drugina i poštuju mere bezbednosti.

Pročitajte: Đorđe David iz bolnice - Bolje da budete u karantinu u svojim stanovima, nego u bolničkoj sobi

Đorđe David presrećan što je ponovo kod kuće

A onda,nakon dve nedelje koje je proveo u bolnici, Đorđe je napokon stao na svoje noge i pušten je iz bolnice. On se odmah po izlasku oglasio na svom Instagram profilu, zahvalivši se kompletnom medicinskom osoblju i naglasivši da je ovo velika lekcija za njega.

Pročitajte: Đorđe David - Mi, rokeri, preziremo kada se neko cenka sa nama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david) дана 8. Апр 2020. у 7:52 PDT

Pročitajte : Đorđe David - Ćerku viđam samo ispred zgrade

– Dome, slatki dome! I ovo sam nekako prebrodio. Skupo plaćena škola! Hvala dr Samardzić, dr Adzić, svim medicinskim sestrama, čistačicama ! Vi ste lavice, najjače! Ne ponovilo mi se! Izašao iz bolnice. Spavanje. – napisao je muzičar.

Pročitajte : Đorđa Davida napustila supruga?

Đorđe je nedavno za medije ispričao da se vratio iz Makedonije, gde je bio na putu. Kako ne bi ugrozio zdravlje svoje nevenčane supruge Ane i njihove ćerke, pevač je odlučio da bude u drugom stanu u samoizolaciji. Iako se dobro osećao, rešio je da ova odluka bude na snazi svih 28 dana.

Ćerkicu je viđao isključivo ispred zgrade u kojoj ona sada živi i to na propisanoj udaljenosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: Đorđe David

Pročitajte još