Ana Nikolić: Sa ovim stasom očekujem ulogu u "Džejmsu Bondu"

Ana Nikolić: Sa ovim stasom očekujem ulogu u "Džejmsu Bondu"

Autor: | 11/05/2020

0

Gubljenje kilograma je težak i mukotrpan proces koji iziskuje mnogo strpljenja i mentalne snage. Javne ličnosti su uvek pod lupom javnosti pa im višak kilogram mnogo teže pada jer su često na meti zluradih komentara. Pevačica Ana Nikolić je godinama važila za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, ali se nakon porođaja 2017. godine ugojila.

Često se zbog toga nalazila na meti zluradih komentara, pa je zato Ana čvrsto rešila da povrati epitet najzodnije. U tome je i uspela – sa 93 kilograma spala je na 58, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama svedoče o ovoj drastičnoj promeni.

Pročitajte: Jelovnik Ane Nikolić- Kako je pevačica rešila veliki problem sa kilogramima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Dec 11, 2019 at 9:04am PST

Ana Nikolić otkrila šta je ključ njenog dobrog izgleda

O Aninoj transformaciji se mnogo govorilo,a sama pevačica je u nekoliko navrata isticala da je za njenu novu liniju zaslužna korigovana ishrana, vežba ali i izvesne tablete koje je pila.

Ipak , sada je u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da je za mršavljenje najbitniji motiv, pa je spomenula i koleginicu Adel koja je smršala do neprepoznatljivosti te se našalila da su njih dve imale zajednički motiv da smršaju.

Pročitajte: Ana Nikolić prvi put o razvodu, psihičkim problemima- Imala sam preko 100 kila i bila na dnu

Pročitajte: Razvod Ane i Raste je gotov, ali pevačica priznaje: Volela bih da smo ostali u braku

–  Videla sam da je Adel smršala, ali dve ključne reči su 'nakon 'razvoda'. Motiv je mnogo važan. Malo šale, ali ne, ja sam smršala uz tablete i vežbanje. Sad očekujem ulogu u nekom svetskom filmu, može Džejms Bond rekla je Ana.

Pop zvezda Adel pre nešto manje od dva meseca objavila je da se razvodi od Sajmona Konekija a ubrzo nakon toga doživela je neverovatnu fizičku transformaciju. Ona je smršala više od 40 kilograma a oni koji su joj bliski kažu da uživa kao nikada do sada.

Pročitajte: Otkriveno kako je britanska pevačica Adel smršala više od 20 kilograma!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT


– Adele je počela da izlazi i zabavlja se, i to joj je sad prioritet, uz to da bude dobra majka svom sinu Anđelu. Obožava novi režim vežbanja i baš joj čini dobro. To što je izgubila kilograme je samo dobra propratna stvar. Njeni prijatelji su srećni što se opustila i uživa u životu kao nikad pre – rekao je izvor blizak britanskoj zvezdi.

Ana Nikolić u italijanskom "Vogu"

Pevačica je u emisji "Premijera vikend specijal" priznala da se njena fotografija slučajno našla u italijanskom izdanju magazina "Vogue".

Pročitajte: Ana Nikolić: Ovo nije raspust, nego pandemija – ljudi, saberite se

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 23, 2020 at 8:56am PST

Pročitajte: Ana Nikolić - Sve žene padaju na mušku priču, ali ja ubuduće samo na dela

– Radi se o časopisu 'Gladys',eminentni časopis u Americi i ja sam dobila poziv  fotografa Đorđa Bukvića. Drago mi je što sam to uradila, mislila sam da možda ne treba, ali ja uvek razmišljam van korica i jedna fotografija je završila i u italijanskom Vogu. Nisam maštala da se pojavim u Vogu jer se bavim pevanjem, ali izgleda da sam mnogo smršala kad sam tamo završila –  rekla je Ana.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti