Jelovnik Ane Nikolić: Kako je pevačica rešila veliki problem sa kilogramima

Jelovnik Ane Nikolić: Kako je pevačica rešila veliki problem sa kilogramima

Autor: | 18/01/2020

0

Jelovnik Ane Nikolić: Pevačica je smršala 35 kilograma za četiri meseca


Jedna od stvari koje su defintivno obeležile kraj prethodne i početak ove godine je fizička transfromacija Ane Nikolić. Pevačica se, nakon što je postala majka u avgustu 2017. godine, prilično ugojila i nikako nije uspevala da povrati pređašnju kilažu. Često se zbog toga nalazila na meti zluradih komentara, pa je zato Ana čvrsto rešila da povratiti epitet najzodnije pevačice na domaćoj sceni. U tome je i uspela - sa 93 kilograma spala je na 58, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama svedoče o ovoj drastičnoj promeni. Ana je naporno vežbala ali i drastično korigovala ishranu.

Ana Nikolić: Vrele fotografije sa egzotičnog odmora

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??? ??????? (@ananikolicofficial) дана 16. Јан 2020. у 11:26 PST


– Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratioci na društvenim mrežama, i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film pre četiri meseca, kad me je pozvala i rekla da joj je toga više dosta. Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njena majka joj je odmah napravila program vežbi, započela je priču Anina bliska drugarica.

Pored treninga, Ana je imala i strog režim ishrane.

– Odmah je izbacila hleb, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Ishrana joj se već mesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvek u isto vreme. Ana otad rano ide u krevet, ali rano i ustaje, a dan joj počinje čajem od rastavića i vežbanjem. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinovana, pa je odlučila da istraje. Ona je veliki gurman, nije joj bilo nimalo lako. Pored iscrpljujućih treninga i zdrave ishrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice. I te pilule su joj dosta pomogle. Toliko je želela da ponovo bude najbolja riba na estradi i da zapuši usta svima koji su je omalovažavali da je učinila skoro nemoguće,  rekla je ona za "Informer" i priložila primer ishrane za jedan dan.

Ana Nikolić ponovo opasno zgodna: Mala neće da je ljubav boli!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??? ??????? (@ananikolicofficial) дана 11. Дец 2019. у 9:04 PST

Doručak: Čaj za izbacivanje tečnosti od kukuruzne svile i rastavića, dve do tri kriške integralnog hleba
Užina: Dve voćke, najčešće pomorandže
Ručak: Pileće belo meso 500 grama, zelena salate sa rukolom i čija semenkama
Užina: Kiselo mleko i krastavac
Večera: Dve pastrmke i salata

Ana je trenutno na odmoru sa ćerkom Tarom. Prvo su posetile Dubai, a potom na Tajland. Nije slučajno što je pevačica svoju naslednicu dovela baš na Tajland, u kome je bila već nekoliko puta i on je uvek na listi mesta koje želi da poseti.

– Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan. Svakog dana odlazim na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje –rekla je ona jednom prilikom.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Ana Nikolic
Tagovi: ana nikolić

Najnovije vesti