Naomi Kembel o paklu droge: Nisam mislila da ću doživeti 50. rođendan!

Naomi Kembel o paklu droge: Nisam mislila da ću doživeti 50. rođendan!

Autor: | 26/05/2020

0

Crna Pantera, Naomi Kembel je ovog 22. maja proslavila okrugli, 50. rođendan, otkrivši da je sumnjala da će ikada doživeti te godine

Iako na prvi pogled savršena, kraljica modnih pista i muza mnogih modnih kreatora, Naomi Kembel je dugo živela u paklu droge, u paklu slave koja je lomila i najtvrđe.

Veliko slavlje započelo je u petak, 22. maja, na dan kada joj i pada rođendan, ali čestitke i pokloni pristižu i dalje sa svih strana sveta.

Kako je otkrila u svom emotivnom obrćanju na društvenim mrežama, nikada nije ni sanjala da će doživeti ove godine.

Naomi Kembel ne krije zahvalnost zbog svega, a posebno zbog ljudi kojima je okružena, a koji su je se setili za 50. rođendan.

- Prvo želim da se svima vama na rečima ljubavi i divnim željama koje ste mi poslali za rođendan. Zahvalna sam što sam okružena tako divnim ljudima u svom životu, ali i na ovih 50 godina koje sam provela na ovoj divnoj planeti - započela je svoje obraćanje Naomi.

Pročitajte: Naomi Kembel ima bizaran ritual od kojeg ne odustaje

- Iskreno, mislim da ne bih bila ovde gde jesam, da me odavno ne bi bilo, da nije bilo svih vas koji ste mi bili podrška i kada je bilo teško i kada sam padala i dizala se. Vi ste moja porodica uz koju sam se oporavljala i uz koju sam nastavljala dalje. Vi ste oni koji su uvek bili uz mene, diskretno ali postojano, i zbog toga ću vam večno biti zahvalna.

- Moje putovanje kroz život do sada je bilo zuzetno turbulentno. Uvek sam sebi govorila da je to putovanje na kojem se gradim kao ličnost, napredujem i učim svakodnevno.

Pročitajte: Zašto Naomi Kembel nikada nije postala majka?

- Bez svih vas ne bih bila ove gde se danas nalazim, ne bi postojala ova i ovakva Naomi bez vaše iskrenosti, podrške i istrajnosti da budete uz mene. Za mene je to nešto što ću ceniti do kraja života. Neki od vas jako dobro znaju kroz šta sam prolazila i koliko mi je značila baš ta podrška.

- Sve vas beskrajno volim i zaista mi svi vi toliko značite... Mama tebi dugujem posebnu zahvalnost jer si mi podarila život i naučila me važnim lekcijama - poručila je slavna manekenka.

Uz ovaj divan post podelila je fotografiju na kojoj je okružena bezbrojnm buketima cveća.

Pročitajte: Ko je slika i prilika slavne Naomi Kembel?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 24. Мај 2020. у 2:48 PDT

A što se tiče njenog izgleda, za nju su godine zaista tek broj na papiru.

Ovo su neke od prvih fotografija koje su nastale na samom početku njene karijere. Isti, prkosni stav, božanstveno telo i pogled devojčice koja će osvojiti svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Where it all began ❤️ #STEVEN MEISEL

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 22. Мај 2020. у 7:11 PDT

I sa samo 3 godine bila je poput svake mamine princeze, nasmejana i srećna, bez straha pred objektivom...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Me at 3 ?

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 22. Мај 2020. у 5:04 PDT

Te 1970. godine, 22. maja rodila se "Crna pantera", devojčica koja nije znala da će jednog dana njeno ime predstavljati sinonim za gracioznost, lepotu i uspeh.

https://www.instagram.com/p/CAgh-CfHJru/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti