Naomi Kembel šokira: Mogu bez hrane nekoliko dana nedeljno! (video)

Naomi Kembel šokira: Mogu bez hrane nekoliko dana nedeljno! (video)

Autor: | 07/07/2019

0

Naomi Kembel ima savršenu liniju i izgleda nikada bolje, ali nikome nije palo na pamet da je njena rutina u ishrani toliko rigorozna i da ide u ekstrem - ne jede ništa po nekoliko dana!

Naomi tvrdi da nema običaj da se izgladnjuje, već da nekada jednostavno ne jede. “Crna pantera” je o svojim navikama u ishrani progovorila u emisiji “Lorraine”. Kada ju je voditelj upitao da li je istina da jednom nedeljno ne jede ništa, te da njen post traje 24 sata, odgovorila je da nekad posti i duže.

- Jedem kad sam gladna. Ne izgladnjujem se. Ako jedan dan ne jedem, pijem samo vodu ili voćni sok. Zavisi od toga kako se osećam. Nekad kad je vruće ne mogu da jedem, samo želim da pijem sok. Nikad to ne planiram. Može da traje samo jedan dan, a možda i više. Ali samo kad se tako osećam - zaključila je manekenka.

Naomi je već ranije otkrila da ujutro prvo pije vruću vodu s limunom i probioticima. Umjesto kafe pije zeleni čaj. Priznala je i da je vegetarijanka i da se zbog takve ishrane oseća laganije. Voditeljki Opri Vinfri je otkrila da često drži “Limunada dijetu” koju je popularizovala Bijonse.

- Najduže sam izdržala 18 dana. dobro je nekada kompletno očistiti organizam - rekla je Naomi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: naomi kembel