Ana Nikolić mršava ili baš kako treba - Instagram gori!

Ana Nikolić mršava ili baš kako treba - Instagram gori!

Autor: | 31/05/2020

0

Ana Nikolić mršava ili savršeno zgodna - pitanje je koje se ovih dana postavlja na društvenim mrežama. Fanovi je zdušno brane, dok ima i onih koji smatraju da je preterala s gubitkom kilograma

Ana Nikolić mršava, punaška, zgodna, "nezgodna"... glavna je tema polemika na društvenim mrežama. Instagram se usijao od komentara. Danima se vodi pravi "mali rat" među onima koji smatraju da je Ana Nikolić mršava i onih koji smatraju da je ponovo ona stara - zgodna i seksi.

Zgodna pevačica rođena je 27. septembra 1978 godine, a scenu je zapalila sa pesmom „Januar“ na Beoviziji 2003.  godine. Osvojila je nagradu za najbolji debitantski nastup, a pesma je postala veliki hit. Ana je tokom leta iste godine izdala svoj prvi studijski album Januar na kome je najdominantniji autorski rad kompozitora Aleksandra Milića Milija i tekstopisca Marine Tucaković.

Album prvenac sa nekoliko hitova kao što su: „Hoću da te gledam“, „Ptica skitnica“, „Vatra“, „Atina“, „Moj klub“ i sa dva visokobudžetna spota za pesme: „Vatra“ i „Hoću da te gledam“. Ana je 2003. godine dobila i oskar za pop pevacicu, za hit godine i album godine. Na Beoviziji 2004. dobila je nagradu za otkriće godine.

Vitka, zgodna i seksepilna, na sceni je bila prava bomba. Zavodila je publiku kako svojim glasom, tako i savršenim stasom, ali i sjajnim plesačkim umećem - bila je kompletan izvođač na čiji nastup niko nije ostao imun.

Hitovi su se ređali, a njena karijera je napredovala vrtoglavom brzinom. Sledio je nastup na Beoviziji sa legendarnim hitom "Romale, romali", gde je pokazala da je zaista zvezda koja hrli ka vrhu.

Ipak, i pored brojinih hitova i sjajnih spotova koji su bili pravi mali filmovi s igračkim sekvencama, nalik onima koje je nekada radila čuvena Pola Abdul ili pak Dženifer Lopez, danas se raspravlja o tome da li je Ana Nikolić mršava i anoreksična?

Nakon braka sa Stefanom Đurićem Rastom, iz koga je dobila svoju mezimicu Taru, Ana se suočila sa osudom javnosti jer je nakupila višak kilograma. Okrenula se svom privatnom životu, ćerki i pokušala da svoj emotivni haos sredi sama.

Pročitajte: Ana Nikolić mršava i zgodna, koja je njena dijeta?

Javnost ju je razapinjala zaboravljajući sve ono što im je podarila. Pesme i spotovi su i dalje slušani i gledani, ali najvažnija tema je bila - Ana je neoprostivo debela!

Ana Nikolić mršava, gojazna, neprepoznatljiva... bila je glavna tema novinskih napisa. "Devojka od čokolade" se zaboravila i njen fizički izgled je postao dominantna tema tabloida.

Rešena da svoj život uzme u svoje ruke i povrati nekadašnji sjaj, Ana Nikolić se podvrgla rigoroznim dijetama, treninzima i odlučno pokazala da ima snage da se vrati na scenu jača no ikada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 16. Мај 2020. у 4:35 PDT

Nakon svih turbulencija u privatnom životu objavljuje album "Klinika", svojevrsni omaž životu koji je za njom. A ono što je sve oduševilo je njen novi izgled. Ponovo vitka i zgodna, Ana je novim pesmama krenula nanovo put zvezda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

? . @andrijana__jovanovic_ @milan_ottica @ladolalu @aleksandargligorievski_hair @__nikolaevna__elena

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 30. Мај 2020. у 12:21 PDT

Ana Nikolić mršava, premršava - ona je anoreksična! - krenula je priča. Posebno nakon što je objavila kratak video na svom Instagramu. Obučena u seksepilan kombinezon-šorc, pokazala je vitke noge u vrtoglavim potpeticama. Nova, kraća frizura, moderniji stajling i sjajne numere, opet nisu bili po volji nekima.

Pročitajte: Ana Nikolić mršava i ni nalik nekadašnjoj seks bombi - da li je ovo istina?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 18. Мај 2020. у 7:08 PDT

Očito je da javne ličnosti, poput Ane, uvek moraju da hodaju po tananoj žici razapetoj nad provalijom osuda koje ih vrebaju. Da li je dovoljno lepa, dovoljno zgodna, dovoljno mršava, previše mršava, nedopustivo gojazna... Ono je što zanima sve. Ali, zaboravlja se na ono osnovno - da li su njene pesme koje je snimila i snima, upravo pravi i jedini razlog zbog čega je ista ta publika voli?

Ana Nikolić mršava ili taman kako treba? Da li je to ono pravo pitanje koje je potrebno u ovom trenutku ili je bolje poslušati neku od njenih najnovijih pesama i barem delimično razumeti njen život.

Ana Nikolić mršava ili savršena - da li je to važno ili pak ono što nam je podarila nakon turbulentnog emotivnog perioda u životu?

Komentari (0)

Loading
M.G. ATA Images