Sve je spremno: Ovaj lekar će poroditi Bogdanu

Sve je spremno: Ovaj lekar će poroditi Bogdanu

Autor: | 01/06/2020

0

Bogdana s nestrpljenjem iščekuje porođaj i sitno broji do dana kada će na svet doneti sina Željka. Čitava porodica Ražnatović veoma je uzbuđena i pojedine članove polako počinje da obuzima trema.

Veljkova supruga još ranije je odlučila da će se poroditi u bolnici „Narodni front“ u Beogradu, u apartmanu u kome je njena svekrva Ceca donela na svet Anastasiju i Veljka. Međutim, u poslednjem trenutku Bogdana je u dogovoru sa lekarima koji su joj vodili trudnoću odlučila da se porodi u jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović promenila odluku tik pred porođaj, šta na to kaže Ceca?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 6. Мај 2020. у 1:17 PDT

Bogdana porođaj dočekuje smirena i raspoložena jer će je navodno poroditi isti ginekolog koji je porodio Cecu.

‒ Iako je prvo bilo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu“, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični lekar. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao oba puta ‒ kaže izvor za „Blic“, koji je upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

Pročitajte: Na mestu gde je sve počelo - Veljko i Bogdana proslavljaju tri godine ljubavi

Bogdana porođaj jedva čeka, a trema ne postoji

Kako je svakim danom termin za porođaj sve bliži, euforija u domu porodice Ražnatović sve je veća. Trema polako počinje da obuzima i budućeg oca Veljka, kao i baka-Cecu. Ipak, za razliku od njih, Bogdana prođaj dočekuje smirena i s osmehom.

‒ Izgleda da svi imaju tremu, a ne samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da unuka uzme u naručje. Bogdana je uveliko spremna. Torba za porodilište spakovana je čim je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija. Ona je već uveliko, i sa ogromnim uzbuđenjem, isplanirala svaki poklon ‒ zaključio je izvor blizak porodici folk-zvezde.

Pročitajte: Veljko Ražnatović strahuje za suprugu i sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 2:27 PDT

Sve je spremno za Željkov dolazak

U poslednjih mesec dana u domu Ražnatovića, u Ljutice Bogdana, sve je u znaku priprema za dolazak bebe. Ceca sprema poseban poklon za unuka ‒ unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i od materijala koji brinu o zdravlju bebe. Ovaj odabir poklona za unuka prvenca posebno je obradovao Bogdanu i Veljka, jer je Ceca sa posebnom pažnjom birala svaki detalj, kako bi sve bilo savršeno.

Pročitajte: Kao na filmu - Pogledajte kako je Ceca iznenadila Anastasiju povodom njenog 22. rođendana (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još