Veljko Ražnatović: Ako dobijem sina, zvaće se Željko!

Veljko Ražnatović: Ako dobijem sina, zvaće se Željko!

Autor: | 17/10/2019

0

Vest da će Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana na proleće dobiti svoje prvo dete obradovala je celu porodicu. Prvo je informaciju potvrdila Ceca Ražnatović koja je presrećna što će postati baka. rekla je Ceca ovim povodom,a ubrzo posle nje se oglasila i buduća tetka, Veljkova sestra Anastasija . Ipak, najsrećniji su, naravno, budući roditelji Veljko i Bogdana.

 – Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti –  rekla je Ceca ovim povodom,a ubrzo posle nje se oglasila i buduća tetka, Veljkova sestra Anastasija . Ipak, najsrećniji su, naravno, budući roditelji Veljko i Bogdana.

– Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh, iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši , u dahu je ispričao Veljko za "Alo" i otkrio da će, ako dobije sina, on nositi ime njegovog pokojnog oca.


– Ako bude sin, zvaće se Željko – rekao je mladi bokser.
Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Veljko Raznatovic

Pročitajte još