Ceca Ražnatović: Veljko i Anastasija uvek sa mnom proslavljaju Božić

Ceca Ražnatović: Veljko i Anastasija uvek sa mnom proslavljaju Božić

Autor: | 07/01/2014

0


Svetlana Ceca Ražnatović je dočekala 2014. razdvojena od dece, Veljka i Anastasije, koji su slavili sa svojim društvom, ali će za Božić opet biti na okupu.

- Dok ne zasnuju svoje porodice, Veljko i Anastasija moraju biti kod kuće za najradosniji hrišćanski praznik. Oni znaju da je moja želja da uvek zajedno budemo za Badnje veče i Božić, i ne prave pitanje tim povodom već dođu kući, gde god bili - izričita je folk zvezda.

Svetlana je vrlo mlada preuzela ulogu glave porodice jer je život tako odredio, budući da je ostala sama sa dvoje male dece posle tragične smrti supruga. Od pre nekoliko godina, kad je njen sin Veljko stasao, majka mu je prepustila ulogu domaćina.

- Badnjak unosi Veljko, kao muška glava u našoj kući, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Poznato je da se ne dičim svojim kulinarskim sposobnostima, jer nisam vešta kad je u pitanju pripremanje hrane. Ipak smatram da sam odlična domaćica, jer znam da dočekam goste i organizujem da sve bude kako treba. Moji roditelji vole da donesu ili pošalju pečenje, kolače i još štošta za praznike i druge proslave tako da trpeza uvek bude bogata - priča pevačica.

Božić je omiljeni praznik folk dive još od detinjstva.
- Božićni rituali me raduju, a srećna sam što sam uspela da i svoju decu naučim da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra i ja naučene još u detinjstvu. Ni darivanje ne izostane, radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kad pogodim ukus dece i sestrića - zaključuje Ceca.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin