Bogdana ušla u deveti mesec, Ceca oduševljena: Lepa moja snajka (foto)

Bogdana ušla u deveti mesec, Ceca oduševljena: Lepa moja snajka (foto)

Autor: | 07/05/2020

0

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, sitno broji do porođaja. Ona je lagano ušla u deveti mesec, pa je dolazak na svet sina Željka sve izvesniji.

Kako je prethodnih nedelja na snazi bilo vanredno stanje usled pandemije koronavirusa, Veljko je odlučio da se Bogdana i on sklone iz Beograda, a mir su pronašli u Titelu, rodnom mestu njegove supruge.

Pročitajte: Od danas gospodin i gospođa Ražnatović, a malo ko zna kako su se Veljko i njegova supruga upoznali

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 7:55 PDT

Budući roditelji uživali su u prirodi i svežem vazduhu, a Veljko je mogao da se posveti svojim treninzima, i uprkos izolaciji ostane u dobroj kondiciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 6. Апр 2020. у 11:54 PDT

Bogdana uživa u trudnoći

Iako je daleko od gradskih dešavanja, Bogdana uživa u blagoslovenom stanju. Veljko se ni jednog momenta ne odvaja od nje, a njene rođene sestre, takođe su stalno tu za nju.

A kako je porodica Rodić juče proslavila, u najjužem krugu, i krsnu slavu u Titelu je bilo više nego veselo.

Pročitajte: Veljko Ražnatović: Bogdana je ljubav mog života!

foto: Mirko Tabašević

Svetlana Ceca Ražnatović tim povodom pojavila se u Bogdaninoj rodnoj kući, a slavlje je trajalo do kasno u noć. Da bi iskoristila lepo vreme i duže bila sa sinom i snajkom, Ceca je u Titel došla koji dan ranije.

Pročitajte: Ceca pokazala kako izgleda Bogdana u 7. mesecu trudnoće (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 13. Апр 2020. у 9:35 PDT

Naša poznata pevačica jedva čeka dan kada će postati baka, a koliko obožava svoju snajku pokazala je po ko zna koji put na Instagramu.

- Lepa moja snajka - oduševljeno je napisala Ceca pored fotograije svoje snajke, koja sitno broji do porođaja.

Pročitajte: Veljko otkriva - Koju Cecinu želju Bogdana uvek ispunjava (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 6. Мај 2020. у 1:17 PDT

Ceca je Bogdani najveća podrška, a pošto se odlično slažu, snajka insistira da se sa Cecom dogovori oko svega u vezi sa bebom.

Ceca od samog početka nije skrivala da je oduševljena Bogdanom, i isticala je da je njenim dolaskom u kuću dobila drugu ćerku.

– Bilo je to jedno prijatno i lepo iznenađenje za obe porodice, svi smo srećni i radujemo se, samo neka je beba živa i zdrava i moja deca da su živa i zdrava, to je jedino bitno. Imam snajku kakva se samo poželeti može. Potpuno se uklopila sa našom porodicom, oni su sjajni ljudi. Bogdana je iz jedne domaćinske kuće, svi smo srećni, svi smo zadovoljni, to je najbitnije – iskrena je bila pevačica u razgovoru za “Pink”, neposredno pred Veljkovo i Bogdanino venčanje.

Pročitajte: Dan nakon venčanja Ceca otkrila tajnu skrivenu na Veljkovoj cipeli - Ko je sledeći? (video)

Ceca sprema poseban poklon za unuka - unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu, koji su oduševljeni poklonom. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti