Direktno, bez pardona i pred svima: Brena javno spustila Prijovićku, jednom rečenicom je postavila na mesto

Direktno, bez pardona i pred svima: Brena javno spustila Prijovićku, jednom rečenicom je postavila na mesto

Autor: | 22/05/2024

2

Lepa Brena vratila na mesto Aleksandru Prijović

U prethodnoj sezoni Aleksandra Prijović oborila je sve rekorde u regionu i, po broju raspordatih koncerata, ukljućujući one u najvećim prostorima, postala najuspešnija muzička zvezda.

Tri puta punila je beogradsku Arenu, pet večeri nastupala je u zagrebačkoj, a da ne računamo ostale gradove gde se takođe tražila karta više.

Boško Karanović

 

Posle Aleksandrinog velikog uspeha njen kolega, legenda narodne muzike Ljuba Aličić, izjavio je da je sve pevače poslala u penziju. No, da li se ostali slažu sa tom konstatacijom?

Šta na to kaže, na primer, Lepa Brena? Folk diva, kojoj se već više od četiri decenije dive od Vardara do Triglava, neće tako lako predati tron. 

Pročitajte: Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila - Prija otkrila pravu istinu o odnosu sa Brenom

– Aleksandrin uspeh je nešto što smo očekivali i na čemu je njen tim na čelu sa Filipom, njenim suprugom i producentom, radio sedam-osam godina. Ono što ona doživljava kao mlada pevačica je zaista velika sreća – rekla je Brena, ne krijući da je ponosna što Prija puni najveće hale.

Profimedia

 

Sećamo se i Breninih nastupa na stadionima, onih čuvenih 30 uzastopnih koncerata u beogradskom Domu sindikata 1987, četiri spektakla u zagrebačkoj dvorani Cibona 1988...

Da je i dalje na samom vrhu, pokazuju i tri zagrebačke Arene zakazane za kraj ove godine, a u prodaji su i karte za četvrtu. Da li slavna pevačica pokušava da obori Prijin rekord u glavnom gradu Hrvatske?

– Aleksandra je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još držimo čas – rekla je Brena nedavno.

Profimedia

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Cale 22:41 22.05.2024
Odgovori

Prepotenta Fahreta puca od zlobe i muke i uzdize Filipa pastorka ,a on ...

La baba 09:10 23.05.2024
Odgovori

Da se ne lažemo.., jedna je BRENA,jedna je CECA ..., pa DRAGANA, i što ŕeče Brena, ima njih nekoliko koji još uvek drže čas. Mala Prija ,mora još da raste!!! I opet ,reče Brena, TIM, pa Brena je i tu sigurno pomogla. Na čelu njenog tima bio je čuveni Raka Djokić, dakle opet se vraćamo na 1.čas!

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Najnovije vesti