Rastali su se kada je Nina imala samo mesec dana: Ćerka Aleksandre Radović nosi njegovo prezime

Rastali su se kada je Nina imala samo mesec dana: Ćerka Aleksandre Radović nosi njegovo prezime

Autor: | 20/05/2024

0

Aleksandra Radović ima ćerku sa poznatim biznismenom

Ćerka Aleksandre Radović izrasta u pravu lepoticu. Nina Zeremski, koju je pop diva dobila u vezi sa Aleksandrom Zeremskim, uskoro će proslaviti 14. rođendan, a mama je uspešno krije od medija.

Svet je ugledala u junu 2010. godine. Samo mesec dana kasnije Aleksandra i poznati biznismen su se rastali. Razlog kraha ljubavi nikad nisu obelodanili.

F.S./ATA Images

 

Pevačica moćnog glasa važi za izuzetno brižnu i posvećenu majku. Iako je Ninu uvek držala podalje od javnosti, pa za proteklih 14 godina nismo baš bili u prilici da je vidimo, o njoj rado progovori u intervjuima.

Pročitajte: Smršala je deset kilograma i nije ih vratila - Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

- Svakoj majci je dete pokretač u životu. Mislim da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neku nadljudsku snagu i uz Božju pomoć može mnogo da završi, uradi, postigne. Nina je moj veliki pokretač i razlog zbog čega radim milion stvari - rekla je jednom.

Instagram

 

- Da se nisam ostvarila kao majka, verovatno bih bila uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja pokreće da uradite i ono što niste mislili da možete.

Aleksandar Zeremski, nekadašnji direktor BK televizije, slab je na poznate dame. Pet godina bio je u vezi sa Jovanom Joksimović, bili su na korak do braka, ali su, kako se pisalo, raskinuli 15 dana posle veridbe.

arhiva HELLO!

 

Zeremski je danas u srećnom braku sa pevačicom Divnom Ljubojević. Na ludi kamen stali su 2018. godine, a ako vam prezime odbojkašice Mie Zeremski zvuči poznato, niste pogrešili ' ona je njegova ćerka.

Pročitajte: Slab na poznate žene - Jovana ga ostavila zbog Željka, jedna pevačica mu rodila dete, drugu oženio

Lepa sportistkinja uskoro će napuniti 25 godina i u srećnom je braku sa fudbalerom Markom Grujićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images