Slab na poznate žene: Jovana ga ostavila zbog Željka, jedna pevačica mu rodila dete, drugu oženio FOTO

Slab na poznate žene: Jovana ga ostavila zbog Željka, jedna pevačica mu rodila dete, drugu oženio FOTO

Autor: | 18/05/2023

0

O Aleksandru Zeremskom, biznismenu i direktoru nekadašnje BK Televizije, dugo ništa nismo čuli. Poslednji put njegovo ime našlo se u medijima kada se ćerka iz prvog braka Mia udala za fudbalera Marka Grujića.

arhiva HELLO!

 

Emotivni život Aleksandra Zeremskog posle razvoda dugo je bio meta tabloidnih napisa, što i ne treba da čudi jer je za partnerke birao poznate dame.

Sa 12 godina mlađom Jovanom Joksimović zabavljao se pet godina, verili su se, da bi mu ona posle dve nedelje vratila prsten. Sve se dešavalo u vreme čuvene Evrovizije koju je Marija Šerifović dovela u Beograd, a Jovana vodila program zajedno sa Željkom Joksimovićem, za koga se kasnije i udala.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića se javno obratila Jovani - Tužno je to, Jovana... Veruješ li u Boga?

arhiva HELLO!

 

Na dočeku Nove 2009. godine Aleksandar je otpočeo romansu sa pevačicom Aleksandrom Radović. Tog leta zajedno su otputovali na Bali, pričalo se da planiraju brak, a onda je stigla vest o prinovi. Dobili su ćerku Ninu, ali samo mesec dana posle porođaja pevačica ga je ostavila. Razlog kraha ljubavi nikada nije otkrila.

Pročitajte: Džoni Bubnjar sa pivskim stomakom - Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Aleksandre Radović o kom se ne priča

arhiva HELLO!

 

Naredne godine desio se sudbinski susret sa Divnom Ljubojević, interpretatorkom duhovne muzike. Pre toga su njihova deca, Aleksandrova ćerka Mia i pevačicin sin Konstantin Stanković, bili prijatelji i zajedno pevali u horu Melodi, čiji je osnivač i umetnički rukovodilac upravo Divna.

Pročitajte: Prijatelji su nemi od šoka - Zar ovo da joj uradi? Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

Instagram

 

Pred oltar su stali posle sedam godina veze, 2018, u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice na Senjaku i do danas uživaju u skladnom braku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva HELLO!