Dve godine od smrti Igora Starovića: Ludo je voleo Draganu Katić, pogledajte jedinu sačuvanu sliku

Dve godine od smrti Igora Starovića: Ludo je voleo Draganu Katić, pogledajte jedinu sačuvanu sliku

Autor: | 17/05/2024

0

Igor Starović ludo voleo voditeljku Draganu Katić

Igor Starović, frontmen Divljeg kestena, preminuo je 17. maja 2022. godine. Bio je to veliki šok i gubitak za sve koji su ga voleli i koji su se pronalazili u romantičnim baladama popularnog benda.

Napustio nas je prerano, u 56. godini. Poznatom muzičaru pukla je aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. Nažalost, bezuspešno.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Devete decenije prošlog veka grupa je harala ovdašnjom scenom. Igor, čiji je zaštitni znak bila marama oko glave, već posle prvog hita postao je miljenik žena.

Pročitajte: Pravi razlog raskida tek nedavno otkriven - Dragana Katić se potresnim rečima oprostila od velike ljubavi

Po raspadu Kestena, a pre nego što se povukao u totalnu ilegalu, govorio je da sebe, kao velikog ljubitelja prirode, vidi u nekoj planinskoj brvnari, gde će verovatno završiti jer nije neki “preterano urban tip”.

Malo je poznato da je završio arheologiju na Filozofskom fakultetu.

M.P./ATA Images

 

Svojevremeno je bio veren sa balerinom Jelenom Milošević, nekadašnjom učesnicom rijalitija Farma. No, njegov emotivni život obeležila je još jedna velika ljubav. Mnogi su već i zaboravili na tu priču.

Igor Starović ludo je voleo voditeljku Draganu Katić. O tome svedoči i ova stara fotografija. Mladi, nasmejani, srećni... Voditeljka je bila neutešna kada je čula da nas je napustio:

- Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Baš mi je žao i baš mi je teško.

Zoran Kuzmanović Munja

Ni Igor nije štedeo lepe reči na njen račun, iako je velika ljubav tad već decenijama bila iza njih.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milan Maričić, Antonio Ahel/ATA images