Pravi razlog raskida tek nedavno otkriven: Dragana Katić se potresnim rečima oprostila od svoje velike ljubavi Igora

Pravi razlog raskida tek nedavno otkriven: Dragana Katić se potresnim rečima oprostila od svoje velike ljubavi Igora

Autor: | 17/05/2022

1

Dragana Katić i Igor Starović ludo su se voleli

Igor Starović preminuo je danas u 56. godini, a javnost je ostala u šoku. Kako mediji prenose, Igoru je pre nekoliko dana pukla aorta, a lekari su se borili za njegov život punih pet dana. Njegova ljubav iz mladosti bila je voditelja Dragana Katić.

Dragana se velike ljubavi oprostila putem Instagrama emotivnim rečima.

"Igore, mnogo, mnogo, mi je žao", napisala je Dragana uz emotikon u obliku belog srca.

Pročitajte: Igor Starović zbog zdravstvenih problema hitno prevezen u bolnicu

Instagram

 

O njihovoj vezi pre skoro dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. Pevač grupe „Divlji kesten“ posle mnogo godina priznao je nedavno šta danas misli o svojoj bivšoj devojci.

‒ To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja ‒ prisetio se Igor, mada su, kaže, to bila teška vremena.

Pročitajte: Velika tuga - Preminuo Igor Starović u 56. godini života

Promo

 

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

‒ Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja ‒ iskren je bio u emisiji „Grand magazin“ i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti