Sećanje na veliku ljubav ne bledi: Dečko Dragane Katić bio je ovaj pevač, posle dve decenije otkrio razlog njihovog rastanka

Sećanje na veliku ljubav ne bledi: Dečko Dragane Katić bio je ovaj pevač, posle dve decenije otkrio razlog njihovog rastanka

22/10/2021

1

Dragana Katić i Igor Starović ludo su se voleli. O njihovoj vezi pre skoro dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. Pevač grupe „Divlji kesten“ posle mnogo godina priznao je šta danas misli o svojoj bivšoj devojci.

‒ To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja ‒ prisetio se Igor, mada su, kaže, to bila teška vremena.

Pročitajte: Dragana Katić prekinula dugogodišnju vezu - Samujem, u doba korone to je i najbolje

Luka Šarac / ATA Images

 

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

‒ Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja ‒ iskren je bio u emisiji „Grand magazin“ i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti