Stefan i Ivana Kapičić: Prva fotografija sa sinom prelepog imena

Stefan i Ivana Kapičić: Prva fotografija sa sinom prelepog imena

Autor: | 08/06/2020

0

Stefan i Ivana Kapičić pre destak dana postali su roditelji prvi put. Poznati glumački par oduševljen je roditeljskom ulogom, a mali dečak uneo je ogromnu radost i sreću u njihov dom. Stefan i Ivana Kapičić tek sada su otkili ime svog sina, a fanovi su oduševljeni izborom. Naime, u moru novih, kratkih i neobičnih imena, Stefan je objavio da je Kapičić junior poneo staro hrišćansko ime.

Pročitajte: Stefan i Ivana Kapičić - Supruga je moja podrška, moja ljubav, moje sve

‒ Dragi svete, sa velikom radošću i velikim zadovoljstvom ti predstavljamo našeg sina! Dana 27. maja 2020. godine moja supruga Ivana i ja postali smo roditelji savršenog i zdravog dečaka / 54 cm i 3.980 g. Ivan Kapičić ‒ napisao je oduševljeno glumac i objavio prvu porodičnu fotografiju.

Pročitajte: Stefan Kapičić - Život u Americi me naterao da prihvatim kapitalistički način borbe

Stefan je pored ove slike pokazao i kako je pre 41 godinu u jednom nemačkom magazinu izašla fotografija porodičnog portera njegovih roditelja, kada je on rođen.

Stefan i Ivana Kapičić ‒ Venčanje kao iz bajke

Daleko od očiju javnosti, Stefan i Ivana Kapičić, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu, venčali su se 2017. godine. Njih dvoje su dotle bili tri godine u skladnoj vezi, a upoznali su se u Dubrovniku na snimanju serije „Zora dubrovačka“.

Kada su se jedno drugom 2017. godine zakleli na večnu ljubav, javnost je bila iznenađena.

Stefan je u ekskluzivnom intervjuu za "Hello!" nakon venčanja priznao:

‒ Iznenadilo je mene što to nisam ranije uradio. (smeh) Ivana i ja smo zajedno pet godina, a stupanje u brak bilo je logičan sled učvršćivanja naše bliskosti, ljubavi, uzajamne podrške i razumevanja. Nismo ljudi koji uživaju u velikim ceremonijama, tako da smo se venčali u intimnom krugu.

Pročitajte: Stefan - Zvezde su mi se posložile, borba od deset godina se isplatila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Kapičić (@stefankapicic) дана 5. Апр 2018. у 11:07 PDT

Vaša izabranica Ivana Horvat takođe je glumica. Da li je zbog vas svoju karijeru stavila u drugi plan?

- Ne, nikako. Malo je duže čekala radnu vizu, ali već joj se smeše poslovni projekti - otkrio je tada naš popularni glumac.

Pročitajte: Dirljiva rođendanska čestitka Stefana Kapičića slavnom ocu

Stefan Kapičić - Ostvario sam veliki deo svojih snova

Stefan i Ivana svoj bračni život godinama grade u Los Anđelesu. Iako su oduševljeni Amerikom, glumac je u intervjuu za "Hello!" tokom boravka u našoj zemlji otkrio i čega se najviše uželi kada ne dolazi dugo u Srbiju.

‒ Uz opravdanu bojazan da ću zvučati „gastarbajterski“, moram da priznam da mi najviše nedostaju sarmice i ćevapi. Uželim se pre svega specijaliteta moje mame, koja kuva najbolje na svetu. Zbog brojnih obaveza nisam mogao da budem sa roditeljima onoliko koliko bih želeo. Nisam stigao da se vidim sa svim prijateljima. Nadam se da ću uskoro doći ponovo i sve nadoknaditi. Mnogo radim, ali se ne bunim. Svestan sam da sve ide u prilog daljoj karijeri i finansijama. Ostvario sam veliki deo svojih snova. Svaki dan zahvalim životu što je prema meni bio blagonaklon.

Pročitajte: Stefan i Ivana Kapičić - Tajno venčanje u gradu anđela

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti