Stefan Kapičić i Ivana Horvat se tajno venčali u gradu anđela

Stefan Kapičić i Ivana Horvat se tajno venčali u gradu anđela

Autor: | 27/11/2017

0

Daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu venčali su se srpski glumac Stefan Kapičić (39) i hrvatska manekenka, glumica i model Ivana Horvat (29).

Njih dvoje su bili tri godine u skladnoj vezi koju su krunisali brakom, a lepu Ivanu je upoznao na snimanju serije „Zora dubrovačka“. Pre godinu i po su se verili, a budući da zajedno žive u Los Anđelesu Ivana ga redovno prati na sve važne događaje koji podrazumevaju crveni tepih. S obzirom na to da su oboje izuzetno atraktivni, često su na meti fotografa, dok ih propratni tekstovi predstavljaju kao trendsetere i skreću pažnju na njihov originalan stil odevanja. Imajući u vidu da Stefan na svom profilu na „Instagramu“ često postavlja zajedničke privatne fotografije, pa i one na kojima je Ivana sama, jasno je da je i te kako ponosan na svoju izabranicu. „Uz nju sam našao svoj mir“, poručuje.

- Nisam čovek koji od života traži mnogo da bi bio srećan. Pare su danas tu, sutra više nisu, i meni to uopšte nije bitno. Važno mi je da imam drage ljude oko sebe. Ne zadržavam se na lošem, uvek se borim za dalje. Trudim se da maksimalno pomognem svakome i da budem iskren prema sebi. Da mogu da se pogledam u ogledalo i da znam da se ni o koga nisam ogrešio - izjavio je nedavno, uz napomenu da se nije uobrazio.

Odluka da se venčaju nije došla iznenada, ali su želeli da svoju intimu zadrže samo za sebe. Par je dozvolio samo fotografu kojeg je angažovao da ih snima.

– Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe – rekao je Stefan kad su ga pozvali da provere informaciju.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/stefan-kapicic-verenica-ivana-najveca-podrska-na-putu-zvezda/

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty