Viktor Živojinović sa devojkom u provodu: Ljubav se vidi na njihovim licima (foto)

Viktor Živojinović sa devojkom u provodu: Ljubav se vidi na njihovim licima (foto)

Autor: | 11/06/2020

0

Viktor Živojinović i Sandra, njegova devojka, ne odvajaju se od kada su počeli da žive zajedno. Sinoć su, između ostalog, podržali drugu Breninu snajku, Aleksandru, na njenom prvom javnom nastupu posle pandemije korona virusa.

Aleksandra Prijović je, naime, sinoć održala prvi javni nastup po ukidanju vanrednog stanja. Kao podrška suprugi u nastupu je uživao i Filip Živojinović, kao i njegov brat Viktor i Sandra, koja je u ružičastoj haljinici izgledala zanosno.

Pročitajte: Filip Živojinović Aleksandru voli, ali nju obožava: Ona je moje srce, moja stena!

Viktor Živojinović i Sandra - Zaljubljeni i srećni

Da je Viktor veoma srećan u vezi svedoči i njegov sjajan izgled. Vidno je da je Brenin sin oslabio nekoliko kilograma, a osmeh ne skida sa lica. Sve govori u prilog tome da je veoma srećan pored svoje devojke Sandre Miljaković.

Pročitajte: Viktor Živojinović pokazao devojku - Zgodna snajka u svekrvinom zagrljaju

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. Zbog nje je čak rešio da drastično smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma! – priča dobro obavešteni izvor za „Informer“.

Viktor Živojinović i Sandra uživaju u sređivanju svog kutka u porodičnoj kući

Za vreme izolacije Sandra je dosta vremena provodila u porodičnoj kući Živojinovića, na Bežanijskoj kosi, kada se posebno zbližila sa Lepom Brenom. Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića odlučio se na ozbiljan korak i doveo je Sandru u porodični dom posle nepunih godinu dana veze. Njih dvoje odlučili su da započnu zajednički život.

Viktor i Sandra živeće u jednom delu kuće koji su već uveliko počeli da renoviraju i opremaju.

Pročitajte: Viktor Živojinović izgleda sve bolje - Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma!

Posebno su Brena i Boba oduševljeni od kada je i Sandra svakodnevno prisutna u njihovom domu.

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak predložili da se Sandra preseli kod njih!

Iako žive sa Viktorovim roditeljima, mladom paru potrebno je da ima svoj mir, što Brena i Boba potpuno razumeju.

– Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame ‒ navodi izvor blizak porodici.

Pročitajte: Brena ima još jednu snajku - Ovo je devojka Viktora Živojinovića! (foto)

Viktor i Sandra - Još nije pravi trenutak za venčanje

Viktor i Sandra su zaista mladi, ali njihova veza je veoma ozbiljna. Prirodno je da je brak naredni korak, ali oni još ne razmišljaju u tom smeru.

– Odlepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku pričati tek kad ona završi fakultet ‒ rekao je izvor.

Izgleda da se Sandra sjajno uklopila u idilu porodice Živojinović, a da je Brena prezadovoljna novom snajkom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Boško Karanović

Najnovije vesti