Aleksandra Prijović prkosi koroni: Prvi nastup posle izolacije

Aleksandra Prijović prkosi koroni: Prvi nastup posle izolacije

Autor: | 11/06/2020

0

Aleksandra Prijović pevačica koju publika obožava, bila je zabrinuta za svoje zdravlje pošto je nedavno prisustvovala velikom slavlju porodice Ražnatović. Naime, na velikom slavlju povodom rođenja malog Željka pojedine osobe bile su zaražene korona virusom, ali nisu imale simptome pa su neometano prisustvovale slavlju.

Samo nekoliko dana po završetku slavlja zaražene osobe apelovale su da se svi Cecini gosti testiraju na korona virus kako bi bili sigurni da je sa njima sve u redu. Mnogi pripadnici javne scene već su se testirali, a među njima je i Aleksandra Prijović, pevačica koja je otkrila rezultate nalaza.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Sinu još uvek nisam pevala moje pesme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jun 4, 2020 at 10:15am PDT

Aleksandra Prijović ‒ Pevačica negativna na korona virus

Pevačica je za domaće medije dala izjavu povodom testiranja na korona virus.

‒ Testirala sam se, kao što sam rekla, i stigli su mi rezultati. Negativna sam na koronu. Naravno da se ne bih kretala da nije tako. Zato vidimo se večeras na mom nastupu, da se dobro provedemo. Jedva čekam! ‒ rekla je pevačica za „Blic“ neposredno pred nastup na poznatom beogradskom splavu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović  - pevačica objavila pesmu za seriju “Ubice mog oca”

Ponosna mama malog Aleksandra sinoć je zablistala i oduševila publiku. Ona je na beogradskom splavu nastupala pred oko petsto ljudi.

Aleksandra Prijović ‒ Korona mi je poremetila planove

Aleksandra je dane izolacije provela u stanu sa suprugom Filipom Živojinovićem i jednogodišnjim sinom Aleksandrom. Njihove planove za veliko slavlje povodom Aleksandrovog prvog rođendana omela je pandemija korona virusa, pa su proslavili intimno, u krugu porodice.

Mali Aleksandar nije dobio veliku rođendansku proslavu, ali je krštenje, koje je bilo planirano uz proslavu rođendana, održano i bilo je veoma intimno. Prisustvovali su mu svi članovi porodice, kao i kum Aco Pejović.

Pročitajte: Aleksandra Prijović objavila prvu fotografiju sa sinom: Hvala ti za najlepšu godinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST

Izvor blizak porodici za domaće medije je još tada naveo da Aleksandra i Filip planiraju da naprave veliko slavlje kada se sve ovo završi, ali se to još nije dogodilo. Iako se pevačica vratila poslu i pred publikom izvodi i svoje dve novije pesme, „Bogata sirotinja“ i „Duguješ mi dva života“, koje su doživele veliku popularnost, to ne znači da je i dalje pravi trenutak za veliko porodično slavlje.

Ipak, raduje se svim nastupima koji je očekuju i ne strepi da bi moglo da bude problema, što je i pokazala spektakularnim povratkom pred beogradsku publiku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još