On je, konačno, vratio osmeh na lice Sanje Papić (foto)

On je, konačno, vratio osmeh na lice Sanje Papić (foto)

Autor: | 17/06/2020

0

Sanja Papić polako iza sebe ostavlja i drugu godinu koju provodi bez voljenog supruga Miše Ognjanovića, koji je u junu 2018. ubijen u Beogradu. Njen život je od tada dobio sasvim drugačiju dimenziju i izgubio je veliki smisao. Sanja se potpuno povukla iz javnog života i posvetila ćerki Lari, koja je centar njenog sveta.

Pročitajte: Sanja Papić proslavila mezimicin rođendan - Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene! (video) 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) дана 21. Дец 2018. у 4:03 PST

Sanja ne zaboravlja sve lepe trenutke koje je provela sa Mišom i često deli fotografije iz njihovog života. Za svaku godišnjicu ili veliki dan u njihovom životu preko „Instagrama“ objavi pokoju prelepu fotografiju uz svega nekoliko prelepih reči.

‒ Istim putem kojim smo nekada išli mi sada idemo nas dve ‒ napisala je Sanja pored fotografije koju je nedavno objavila na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Sanja utehu nalazi u uspomenama - Podsećanje na srećne dane

Sanja Papić konačno je nasmejana

Njena ljubav prema prerano preminulom suprugu svakim danom i dalje je sve veća, ali lepa manekenka i bivša „misica“ svesna je da mora napred. Najveću snagu daje joj ćerka Lara, kao i porodica i bliski prijatelji. Među brojnim poznatim ličnostima iz sveta šou-biznisa Sanja ima i one prijatelje koji su, gde god bili, uvek tu za nju. Jedan od njih je i Novak Đoković.

Pročitajte: Sanja prvi put pokazala svoju mezimicu, malenu Laru

Sanja se posle duže vremena pojavila na jednom prestoničkom događaju, gde je bio i Novak. Oduševljena njihovim susretom, objavila je fotografiju i dirljiv tekst:

‒ Genije!!! Naše nacionalno blago @djokernole imamo privilegiju da je ovaj čovek sa naših prostora i što ime Srbije na najlepši način prezentuje u svetu godinama unazad, maestralno i dostojanstveno! Naši klinci imaju na koga da se ugledaju! Hvala, Nole! Bravo, Nole!

P. S. Između ostalog, naše ljude delim i na one koji vole i poštuju Novaka Đokovića i one koji imaju nešto protiv. Okružujem se onima koji pripadaju prvoj kategoriji. O drugoj nemam šta da kažem jer ko pronalazi mane tamo gde vrline „pršte“, taj je u debelom „deficitu“ istih ( vrlina). Po sistemu „kiselo je grožđe“. Vrlo je jednostavno. Zar ne? ‒ napisala je Sanja.

Pročitajte: Sanja Papić se ne miri sa gubitkom supruga - Znam da nećeš doći, ipak čekam te

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) дана 16. Јун 2020. у 1:55 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram printscreen, guliver/getty

Pročitajte još