Sanja Papić proslavila mezimicin rođendan: Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene! (video)

Sanja Papić proslavila mezimicin rođendan: Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene! (video)

Autor: | 31/10/2019

0

Sanja Papić je za svoju mezimicu Laru pripremila rođendansko slavlje, jer drugi rođendan je prava prilika da se postane princeza u divnoj haljinici i da dom ispune baloni, pokloni i dragi gosti.

Nakon što je na tragičan način ostala bez supruga Miše i život nastavila sama sa njihovom malenom devojčicom, Sanja svu ljubav i sreću crpi iz odrastanja svoje ćerke, njenih osmeha, koraka, reči...

- Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene. Hvala svima na divnim željama i ljubavi koju nam šaljete iz dana u dan, a najviše hvala mojim roditeljima, porodici i prijateljima koji Larin i moj život ispunjavaju ljubavlju i zajedno sa mnom se raduju svakom njenom osmehu, novoj izgovorenoj reči, pesmici... - započela je svoj post Sanja i zahvalila se prijatelju na poklonu koji ju je oduševio:

- Hvala na ovom prelepom poklonu. Larin portret je sada najlepši ukras našeg doma - poručila je ponosna mama, ali nije zaboravila ni da se zahvali svojoj najvećoj podršci - porodici:

- Hvala mojim roditeljima, tetkama i porodici na neizmernoj ljubavi i podršci koju nesebično poklanjaju svakodnevno mom anđelu i meni, Larinom bratu Petru, mojim najdivnijim i najvernijim prijateljima, Mišinim divnim kolegama i našoj divnoj Sneški koja je prva ugledala Laru kada se rodila. Vi činite ovaj svet lepšim i boljim mestom za život. Hvala i svima onima koji nas vole a juče nisu bili sa nama, a koji su prevazišli sva moja očekivanja i napravili bajkovitu tortu i hvala na haljinici za princeze. Najviše hvala mom Miši Ognjanoviću na našoj Lari. Volim je i tvojim srcem, a tebe svojim i njenim zauvek. Ljubav živi! Živela, živela i srećna nam bila! - poručila je nežna i emotivna mama uz ovaj video.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) дана 31. Окт 2019. у 10:06 PDT

hellomagazin.rs Instagram/misssanjapapic
Tagovi: sanja papić

Najnovije vesti