Reči sestre bliznakinje kidaju dušu: A sad leti visoko, anđele moj, pravo u raj!

Reči sestre bliznakinje kidaju dušu: A sad leti visoko, anđele moj, pravo u raj!

Autor: | 20/04/2024

0

Prerana smrt Bojane Janković, koja je preminula pre svog 47. rođendana, rastužila je sve one koji su je poznavali. Naravno, sa ogromnim bolom suočila se prvenstveno njena porodica, pogotovo sestra Bojane Janković.

Instagram/bojanajankovic

 

Ivana Škorić i Bojana Janković rođene su kao bliznakinje. Osim fizičke sličnosti, delile su i brojna interesovanja: zajedno su izlazile, radile su kao manekenke, studirale politikologiju...

Pročitajte: Porodica Bojane Janković - Istina je, iznenada je preminula

- Divno je što od trenutka rođenja imaš najboljeg prijatelja. Nije fraza, nema većeg bogatstva od toga da imaš brata ili sestru, a naročito bliznakinju. To je neraskidiva veza za ceo život – rekla je svojevremeno Ivana, sestra Bojane Janković.

Ivana Škorić je u jednom periodu sa porodicom živela u Grčkoj, ali je sa Bojanom neprekidno bila na vezi.

- Za tih šest godina potrošila sam para i para za telefonske račune, ali nikada mi nije bilo žao. Ako se ne čujemo, čini mi se da ću da umrem.

printscreen

 

U kontekstu tragičnih dešavanja, ova izjava Ivane Škorić ima posebnu težinu.

Od voljene sestre oprostila se zajedničkom fotografijom iz detinjstva, uz potresnu poruku:

„Ika i Boka, oduvek i zauvek,

Živećeš i dalje, srce moje, živećeš u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si... I znam da znaš to, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, sve ono što čini ovaj život vrednim.”

Instagram

 

„Živećeš u mojoj duši zauvek. Nas dve to znamo. A sad leti visoko, anđele moj, pravo u raj!”, poručila je Ivana Škorić voljenoj sestri.

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Instagram