Mirka i Vujadin Savić u panici - Oboje pozitivni na koronu

Mirka i Vujadin Savić u panici - Oboje pozitivni na koronu

Autor: | 19/06/2020

0

Vujadin i Mirka nedavno su se vratili u Srbiju jer su se tokom pandemije korona virusa, tokom koje su boravili na Kipru, uželeli porodice. Međutim, popularni par je sada u panici jer postoji mogućnost da su u opasnost doveli zdravlje svoje dece, ali i najbližih članova šire porodice.

Vujadin i Mirka u strahu za najbliže

Naime, pošto su osetili blaže simptome gripa, Vujadin i Mirka odlučili su da se svojevoljno testiraju na korona virus. Iako su simptomi bili blagi i par se oseća dobro, rezultati su im pozitivni. Vujadin je bio u kontaktu sa svojim kolegama, fudbalerima, sa nekima od njih gotovo svakodnevno. Postoji sumnja da su i oni zaraženi, međutim, o tome još nema zvaničnih podataka prenose "Novosti".

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Ne mislim gde je Vujadin i ko je pored njega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Jun 11, 2020 at 9:36am PDT


Vujadin i Mirka svakodnevno su u kontaktu sa svojim porodicama, pa su zabrinuti i za njihovo zdravlje, jer postoji mogućnost da su i njima preneli virus. Iako je virus dosta oslabio i simptomi su slabiji, određena doza straha i dalje postoji.

Mirka Vasiljević - U Beogradu sam spokojnija

Mladi par se nedavno vratio sa Kipra jer su smatrali da će u Srbiji biti bezbedniji, a i mere vanrednog stanja su ublažene.

‒ Pomoć mi je uvek dobrodošla. U Beogradu sam spokojnija i smirenija. Tu su svi naši i znam da mogu da mi priskoče u pomoć. To ne zloupotrebljavam jer mislim da je osnovni zadatak nas kao roditelja da ih vaspitavamo i provodimo sa njima vreme. Ali ukoliko su neke poslovne obaveze u pitanju i deca ne mogu da budu sa nama, bake i deke pomažu ‒ rekla je za „Kurir“.

Pročitajte: Njima nikada nije dosadno - Mirka i Vujadin otkrili kako izgleda jedan njihov dan (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Nov 8, 2019 at 8:19am PST

Glumica se nadala da će se povratkom u Beograd vratiti i svom poslu, ali tome je na put stala vanredna situacija u zemlji.

‒ Trebalo je da u aprilu dođem u Beograd, svake večeri tokom desetak dana imala sam zakazanu predstavu u drugom gradu u našoj zemlji i jako sam se radovala što ću raditi, a onda i što ću biti sa kolegama, kao i što ću vreme u tom putu do rada koristiti samo za sebe, ali, eto, sve je stopirano.

Ipak i pored svih mera opreza Vujadin i Mirka nisu uspeli da se sačuvaju od korona virusa, a sada će neko vreme morati da provedu u samoizolaciji. S obzirom na to da se oboje osećaju dobro, paru će prijati vreme koje će provesti zajedno u karantinu, jer zbog Vujadinovog posla vreme za njih dvoje često trpi.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Srećna sam što je Vujadin osoba sa kojom mi je prijatno i kada ćutimo

 

View this post on Instagram

 

💑

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Jun 7, 2019 at 2:55pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram