Mirka Vasiljević otkrila pravi razlog: Zašto nikada ne proveravam Vujadinov telefon

Mirka Vasiljević otkrila pravi razlog: Zašto nikada ne proveravam Vujadinov telefon

Autor: | 02/03/2019

0

Glumicu Mirku Vasiljević svi pamtimo po legendarnoj ulozi buntovne tinejdžerke Janje u kultnoj seriji "Ljubav navika panika", a ona je otkrila kako, posle mnogo godina, gleda na to svoje ostvarenje, kao i zbog čega još uvek nije u braku sa partnerom Vujadinom Savićem.

- "Ljubav navika panika" je serija koju ja volim da pogledam, jer posle toliko godina pronalazin neke fore koje tada nisam primetila. Ljudi koji su igrali u toj seriji su meni kao porodica. Nisam ozbiljno shvatala koliko je to veliki projekat - kaže Mirka Vasiljević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaštel Ečka (@kastelecka) on Oct 11, 2017 at 1:37pm PDT


Glumica je do sada mnogo puta isticala da nema naviku da kontroliše svog supruga, fudbalera Vujadina Savića i da mu ne proverava mobilni telefon.

- Ne. Ja sam vrlo disciplinovana. Ja sam sebi rekla da nema potrebe da se bilo šta proverava, jer uvek možeš nešto da nađeš. Stalno smo u frci, rastrzani smo da imamo karijeru i zaradimo novac i onda još taj dodatni stres šta je neko poslao, da li je lajkovao. Ako se uradi nešto veliko to ne može da se sakrije, mi smo javne ličnosti, tu ste vi novinari koji to volite. Tako da ako ja ne saznam, saznaćete vi - našalila se Mirka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Serbian Beauty?? (@serbian_beauty_love.rs) on Dec 14, 2018 at 8:38am PST


Mirka sa Savićem već dugi niz godina živi u vanbračnoj zajednici iz koje imaju troje dece, a priznala je da bi Vujadin rado voleo da naprave svadbu, ali da je ona ta koja nije u tom raspoloženju, jer, kako kaže, nema vremena.

- S obzirom da su Vujadinovi saigrači vrlo često kod nas kući, oni pritiskaju za svadbu. Vujadin navija za svadbu, on voli slavlja. Ja sam taj problem koji koči u onom smislu da mi imamo jako malo odmora, onda gledamo da putujemo negde u tom periodu zato što je to jedina mogućnost da smo mi 24 časa posvećeni jedni drugima - kaže Mirka i dodaje da nije razmišljala o poklonima za 8. mart:

- Ja obično za sve te datume radim, tada nismo zajedno. Nije mi to palo na pamet, mogla bih malo da ga čačnem da vidim šta će da se desi. Ako ništa drugo buket cveća bi bio lep, što sam starija te neke sitne stvari su mi značajnije - završava za "Pink" Mirka.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram