Otkriveno posle dve godine ljubavi Anastasije i Gudelja: Sestra Vanja ćutala, pa konačno iznela celu istinu

Otkriveno posle dve godine ljubavi Anastasije i Gudelja: Sestra Vanja ćutala, pa konačno iznela celu istinu

Autor: | 16/04/2024

0

Vanja Gudelj konačno iznela istinu

Bila je 2022. godina kada je u aprilu odjeknula vest da je Anastasija Ražnatović smuvala fudbalera Nemanju Gudelja, a doskoro nismo znali da li je Cecina ćerka prihvaćena u porodici svog izabranika ili ne.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Nemanjina majka, kako se šuškalo od prvog dana ove veze, kasnije i braka, navodno nije bila zadovoljna ljubavnim izborom starijeg sinaOliverin stav delila je i njena ćerka Vanja.

Ipak, fotografija nastala za Osmi mart, uz koju je Gudelj napisao moje tri superžene, dokazuje da je između Anastasije, Olivere i Vanje sada sve u najboljem redu, a ovaj praznik bio je idealna prilika da se javnosti to stavi do znanja.

Pročitajte: Ceca otkrila da li je Anastasija u drugom stanju - Javnost treba da zna

Osim zajedničke fotografije, sinoć smo na Instagramu Vanje Gudelj bili u prilici da čujemo pesmu Anastasije Ražnatović, kojom je Nemanjina sestra, očigledno, snaji želela da poruči da među njima nema zle krvi i da je došlo vreme ljubavi, sloge i poštovanja.

Instagram/vanjagudelj27

 

Sva deca u porodici Gudelj nasledila su sportski gen, pa su se Nemanja i Dragiša odlučili za fudbal, dok je Vanjin izbor – tenis.

Ona je potekla iz akademije legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke, koja je mnogo značila Vanji na početku profesionalnog puta.

– Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. 

Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene

Pročitajte: Loši odnosi nikuda ne vode - Evo kako je došlo do pomirenja Anastasije i Olivere Gudelj

- Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro i poručila da, ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram - ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.

Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog", koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.

Instagram/nemanjagudelj

 

Ona danas ima 21. godinu, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/vanjagudelj27