Najnovije fotografije Gorana i Nives Ivanišević oduševile javnost

Najnovije fotografije Gorana i Nives Ivanišević oduševile javnost

Autor: | 25/06/2020

0

Goran i Nives Ivanišević zaljubljeni su kao prvog dana. Srećni i nasmejani uživaju sa sinom Oliverom, koji je u njihov život uneo radost i bezbrižnost. Poznati bračni par poznat je po tome da privatnost vešto skriva od očiju javnosti, a fotografije naslednika skoro i da ne pokazuju na društvenim mrežama.

Pročitajte: Goran i Nives Ivanišević objavili preslatke fotke sina - Upoznajte Olivera (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) дана 15. Мар 2020. у 11:20 PDT

Goran i Nives Ivanišević venčali su se 2017, posle skoro godinu i po dana zabavljanja. Iako je između njih deset godina razlike, izgleda da je ljubav ipak jača od svega, a emocije su one prave. Goranu je ovo drugi brak, a možda i poslednji, jer je Nives ona prava.

– Srećan sam, sad je sve super. Napokon sunce sija, a i ja – rekao je Ivanišević posle veridbe pred kamerama „In Magazina“.

Pročitajte: Goran Ivanišević u Noletovom timu - Kada te Đoković pozove, sve ostalo se odlaže!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) дана 14. Сеп 2019. у 3:50 PDT

Da je između njih ništa drugo nego prava ljubav, dokaz su i najnovije fotografije koje su oboje objavili na svojim „Instagram“ profilima. Zagrljeni, zaljubljeni i srećni Goran i Nives uživali su u popodnevnoj kafi i svojoj ljubavi.

‒ Moja Miška ‒ zaljubljeno je napisao Ivanišević pored fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) дана 19. Јун 2020. у 1:30 PDT

Nives je, takođe, objavila nekoliko slika, ali bez komentara, jer koliko se vole fotografije zaista govore više od bilo kakvih reči.

Pogledajte:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) дана 19. Јун 2020. у 5:23 PDT

Goran i Nives Ivanišević na naslovnim stranama hrvatskih medija

Slavni teniser i njegova supruga, hrvatska glumica i radio-voditeljka, ovih dana našli su se u žiži javnosti i zbog virusa korona, koji hara čitavim svetom. Naime, Goran je sa zadovoljstvom prihvatio poziv našeg sjajnog Novaka Đokovića da se pojavi na „Adria Touru“. Ali samo nekoliko dana posle izvrsnih mečeva u Beogradu osvanuli su napisi da su Jelena i Novak Đoković pozitivni na „Covid-19“. Goran je odmah odlučio da se i sam testira, a rezultate nije želeo da krije.

‒ Obavljen test na „Covid-19“ u Zadru, rezultati su negativni kao što su bili i rezultati testa pre pet dana. Svim zaraženima želim što brži oporavak, a sve koji su bili u kontaktu sa njima pozivam da se pridržavaju važećih preporuka struke ‒ objavio je saopštenje na svom profilu na „Instagramu“ Ivanišević.

Pročitajte: Ivanišević - Bio sam izgubljen, rođenje ćerke me je spasilo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) дана 22. Јун 2020. у 5:55 PDT

Legendarni hrvatski teniser je besan zbog svakodnevnih sramnih napada na srpskog tenisera Novaka Đokovića. Trener najboljeg tenisera sveta dao je kratak intervju za hrvatski „SN“, u kome nije krio da je ogorčen zbog trenutne situacije u vezi sa Đokovićem.

Novak je danima na meti napada medija iz Hrvatske, uglednih svetskih medija, kolega, navijača, teniskih stručnjaka... Iako je početak turnira u Beogradu sjajno prošao i proslavljen je fantastičnom žurkom, Novaka mediji i svetska javnost ne ostavljaju na miru.

‒ Mogu da prihvatim da nam odlazak na parti nije trebao, ali tu svako snosi odgovornost za sebe. Niko nikoga nije prisiljavao da dođe u taj klub, niti ga je terao da pleše ili da skida majicu. Opet, kako bilo ko može da kaže da je tu krenula zaraza? Marko Paniki, Novakov kondicioni trener, nije bio na toj zabavi. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan gotovo dve nedelje, a on je bio pozitivan na testu, dok sam ja dva puta bio negativan. Može li mi neko to objasniti? Ili to što je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Dimitrova u Zadru, ne samo jednom, a i njegov test je negativan ‒ vidno besan i razočaran zaključio je Goran Ivanišević.

Pročitajte: Goran Ivanišević - Novaka su svi pokopali kad se povredio, upalo se u teorije zavere

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) дана 18. Јун 2020. у 6:26 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscreen, ATA images, Instagram

Najnovije vesti