Ona je rodila medijskog mogula: Majka Željka Mitrovića proslavila 84. rođendan, pogledajte šta joj je sin priredio VIDEO

Ona je rodila medijskog mogula: Majka Željka Mitrovića proslavila 84. rođendan, pogledajte šta joj je sin priredio VIDEO

Autor: | 05/04/2024

0

Majka Željka Mitrovića napunila je 84 godine. Tim povodom, u njenom domu okupili su se članovi porodice kako bi zajedno proslavili rođendan.

M.M./ATAImages

 
 

Iako uveliko korača devetom decenijom života, gospođa Milka pleni vitalnošću i dobrom energijom.

To je pokazala i na slavlju koje su joj upriličili oni koje najviše voli. Naravno, najvažnija zvanica bio je sin Željko, koji se nije odvajao od majke.

Pročitajte: O njihovoj vezi brujala je cela televizija - Velika ljubav Milice Mitrović bio je ovaj poznati voditelj

Okupljeni oko rođendanske torte, gosti su horski otpevali slavljeničku pesmu.

Snimak je na svom Instagramu podelila Milica Mitrović, nakon čega su usledile brojne čestitke i poruke za dug i zdrav život.

 

 

Majka Željka Mitrovića velika je podrška ne samo sinu već i unucima. Stoga ne čudi što je prošle godine ispratila i bioskopsku premijeru svoje najstarije unuke Sandre Mitrović.

Boško Karanović

 

- Baka mi je bila najveća inspiracija kada sam radila „Komediju na tri sprata” - ispričala je Sandra za HELLO!, ne krijući da je ulogu za Seku Sablić kreirala po uzoru na svoju baka Milku.

- Baka je film gledala kod mene kući, još u ranijim fazama. Dopada joj se sve. Odmah se prepoznala u liku Živke, tradicionalne žene koja sprema slavu. Zanimljivo je da moja baka počinje da priča o pripremama slave već krajem leta, a slavimo je u novembru (smeh).

Instagram

 

 

 

 

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages