Maja Mandžuka odlučila da otkrije istinu o Filipu Živojinoviću: Pobegla sam sa venčanja!

Maja Mandžuka odlučila da otkrije istinu o Filipu Živojinoviću: Pobegla sam sa venčanja!

Autor: | 03/04/2024

1

Iako je prošla skoro decenija otkako su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu, o njihovoj ljubavi se i danas priča.

– Mi smo se korektno i ljudski razišli. Nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lepo, ali to je deo prošlosti. Svako je nastavio svojim putem – rekla je jednom prilikom Maja.

M.M./ATAImages

 

O razlozima zbog kojih su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu dugu četiri godine i danas se nagađa.

Glavni akteri vešto su izbegavali da odgovore na novinarska pitanja usmerena u tom pravcu.

– Nikada nisam otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje, super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend – otkrila je Maja u emsiji „Premijera vikend specijal”.

Pročitajte: Ljubavni život Filipa Živojinovića - Verio manekenku, obožavao glumicu, oženio se pevačicom

Glumica je nakon raskida nastavila da živi na relaciji Beograd – Los Anđeles, dok se Filip fokusirao na porodični život koji deli sa Aleksandrom Prijović i njihovim sinom Aleksandrom.

Andreja Damnjanović

 

Maja Mandžuka još nije stala na ludi kamen, iako je tri puta nosila verenički prsten. Posle Filipa bila je verena još dva puta.

– Tri puta sam bila odbegla mlada. Više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu Džulije Roberts – našalila se lepa glumica.

Twitter

 

Maja Mandžuka i Filip Živojinović su novi par na javnoj sceni, preneli su svi mediji u leto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip, koji je radio kao sportski menadžer, tri godine manje.

Prvi put su se zajedno pojavili na koncertu Zdravka Čolića, na Ušću, i mada nisu previše detaljisali o svojoj ljubavi, bilo je jasno da cvetaju ruže. Prethodno su okončali veze u kojima su do tada bili; Maja deceniju dugu romansu sa biznismenom iz Crne Gore, a Filip se rastao od manekenke Sofije Milošević.

Nekoliko meseci pošto su svima stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Anđelesu.

Ona je radila kao producent, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vreme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu.

 

Komentari (1)

Loading
Bg 20:52 03.04.2024
Odgovori

Maja bolje da cuti Rasturila je brak od 25 godina I covek ostavio zenu I 3 dece zbog nje. Nije ona naivna , nego Brena I Boba nisu pustili mustru u familiju.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages