Da li je reč o neuhranjenosti ili Anđelina Džoli boluje od ozbiljnije bolesti?

Da li je reč o neuhranjenosti ili Anđelina Džoli boluje od ozbiljnije bolesti?

28/06/2020

0

Anđelina Džoli premršava ‒ komentar je koji već neko vreme prati holivudsku lepoticu. Međutim, izgleda da se stanje ove godine drastično pogoršalo i da je glumica mršavija nego ikada.

Kako navode strani mediji Anđelina Džoli otpočela je štrajk glađu pošto je čula da se njen bivši suprug Bred Pit ponovo viđa sa Dženifer Aniston. S obzirom na to da se već dugo spekuliše o njenoj mršavosti, fanovi su sada posebno zabrinuti za zdravlje lepe glumice.

Pročitajte: Posle emotivnog brodoloma Anđelina Džoli ponovo je srećna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Jun 9, 2020 at 12:04pm PDT

Od kada je „HB“ objavio naslovnicu na kojoj Anđelina izgleda neuhranjeno, svi su zaista zabrinuti za njeno fizičko, ali i psihičko zdravlje.

Povodom pomenute naslovnice, izvor blizak magazinu tada je izjavio kako Anđelina danima može da živi bez konkretnog obroka, što se izrazito odražava na njeno zdravlje.

Premršava Anđelina Džoli ozbiljno ugrozila svoje zdravlje

Prema navodima izvora, glumica je slaba, ima česte vrtoglavice i veoma teško se nosi sa svakodnevnim stresom. Tom prilikom izvor je dodao da su i lekari zabrinuti za njeno zdravstveno stanje i da su glumici poslali jasnu poruku:

‒ Jedi ili ćeš umreti!

Pročitajte: Anđelina Džoli - Deca od roditelja ne žele savršenstvo, već iskrenost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Feb 10, 2020 at 12:12pm PST

‒ Anđelina Džoli je u opasnosti od bolesti kostiju, čak i od zastoja organa ukoliko nastavi ovako da se ponaša i ne sluša doktore. U ovom trenutku niko joj ne može reći šta da radi. Prekriva kožu i kosti prevelikom odećom i sve brige „gura pod tepih“ ‒ rekao je zabrinuto izvor blizak glumici.

Anđelina sada toliko malo jede da njen želudac odbija da prihvati hranu.

‒ Ranije je jela pola posude pahuljica ujutro, pa malu salatu i parče pice kasnije, ali njen želudac sada ni to ne može da podnese. Kada vidi hranu ili oseti njen miris, okrene joj se želudac.

Pročitajte: Anđelina Džoli uznemireno poručila - Moramo im pomoći!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Jan 15, 2020 at 6:32am PST


Iako je njena neuhranjenost već duže vreme očigledna, glumica se još nije oglasila povodom navoda da štrajkuje glađu, što bi bio veoma neodgovoran postupak majke šestoro dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Getty Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti