Aleksandra u suzama, jedva došla do reči: Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

Aleksandra u suzama, jedva došla do reči: Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

Autor: | 29/06/2020

0

Filip Živojinović iskreno je prvi put za medije govorio o detaljima iz privatnog života. Iako ne voli da se previše eksponira, niti da bude deo estradnog neba, Filip je pristao na intervju, kako bi se njegovoj supruzi Aleksandri priredilo prelepo iznenađenje. Pevačica je bila gošća u emisiji „Puls Srbije“ na televiziji „Kurir“, a u jednom momentu voditelji su joj saopštili da imaju iznenađenje za nju. Od šoka Aleksandra je ostala bez reči, a suze su same potekle...

Da krenemo redom... Dve godine posle njhovog venčanja Filip je za medije otkrio kako zaista izgleda njihov bračni život.

‒ Uzbudljivo, jako. Aleksandra je fenomenalan partner, veliki prijatelj, sjajna supruga i predivna majka. Vrlo je lepo proći sve ovo sa njom i put je bio jako lep sve do sada.

Filip je prvi put za medije iskreno priznao šta je bilo presudno u donošenju odluke da sa Aleksandrom provede ostatak života.

‒ Od prvog dana smo bili jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: „Ja ću se tobom oženiti jednog dana“.

Pročitajte: Filip Živojinović iskreno - Bio je njen nakon prvog poljupca!

Aleksandra je do sada više puta priznala da su se prvi put poljubili u njenom stanu, a Filip je otkrio još neke detalje.

‒ Naš prvi poljubac je bio jako smešan, moram da kažem iskreno. Ovo će sigurno biti onaj momenat kada će Aleksandra reći: „Filipe, ubiću te“ ‒ kroz osmeh je rekao Filip. ‒ Ja sam tih dana bio bolestan, imao sam neku upalu grla i nisam uopšte hteo da je to veče poljubim da je ne bih razboleo. I mi se sada stalno smejemo na tu temu. Jer, ona je inicirala da se poljubimo, a ja sam se femkao da je ne razbolim, tako da je čitava situacija bila veoma smešna i šeprtljasta. Prvi poljubac nije obećavao da će to biti neka velika ljubav, ali, eto, desilo se.

Filip Živojinović iskreno o proširenju porodice

Filip je otkrio kakva je njegova supruga kada se naljuti.

‒ Može da bude baš gadna. Ali kada nije u pravu, neće to priznati odmah tog trenutka, već tek posle sat vremena ona će već da krene da se iskupljuje ako je uradila nešto pogrešno. Aleksandra nije po prirodi osoba koja može da se ljuti, ali je neko ko u sekundi kaže šta misli.

Pročitajte: Aleksandra i Filip Živojinović - Poljubac tačno u ponoć pred hiljadama ljudi!

Kada je tužna ili joj nije dan, ovo je njena terapija.

‒ Nju uvek oraspoloži Aleksandar. U našem odnosu ništa se nije promenilo otkako je sin centar našeg sveta. Osim što je deo naše pažnje preusmeren na njega i meni je drago kada vidim da sam na drugom mestu, kada vidim koliko voli našeg sina, koliko mu je posvećena, i to je normalno. Veoma sam srećan.

O tome da li razmišljaju o proširenju prodice Filip iskreno kaže:

‒ U narednih nekoliko godina naravno da bih voleo. Ja sam iz porodice gde preovlađuju muškarci, tako da bi se svi radovali jednoj maloj devojčici.

Pošto je pogledala prilog koji joj je pušten u emisiji, Aleksndra nije mogla da sakrije emocije i drhtavim glasom i sa suzama u očima je samo prokomentarisala:

‒ Ovo je sigurno njegov najlepši intervju koji je dao. Nisam ovo očekivala, Filip ne ide u emisije i ne daje intervjue. Baš ste me zatekli.

Pogledajte:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kurir.rs (@kurir.rs) дана 28. Јун 2020. у 9:47 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs youtube printscreen, ATA Images, Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti