Aleksandra Prijović: Plakala sam na krštenju sina, bilo je preemotivno

Aleksandra Prijović: Plakala sam na krštenju sina, bilo je preemotivno

Autor: | 11/03/2020

0
foto: Miša Obradović

Aleksandra i Filip Živojinović danas su u hramu Svetog Save krstili jednogodišnjeg sina Aleksandra, a doneli su odluku i da se veselje i proslava rođendana odlože

Sin pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinića 6. marta napunio je godinu dana. Presrećni roditelji mesecima unapred planirali su krštenje, kao i veliku proslavu , ali su, nažalost, deo planova morali da promene.

Naime, iako je bilo dogovoreno da se nakon krštenja desi i gala slavlje, zbog Korona virusa koji je poslednjih dana pristigao i u našu zemlju, bračni par Živojinović odlučio je da slavlje otkaže.

Prijovićkina majka otvorila dušu: Aleksandra ne liči na mene, već na oca

- Dragi prijatelji, imajući u vidu zabrinutost koja vlada i rizik od širenja virusa na većim okupljanjima, naša porodica je odlučila da iz preventivnih razloga, radi svačije bezbednosti, odloži proslavu Aleksandrovog rođendana. O novom terminu vas naknadno obaveštavamo. Jako nam je žao što je do ovoga došlo. Hvala na razumevanju - glasila je poruka koju su Filip i Aleksandra poslali svojim prijateljima piše "pink.rs".

Malog Aleksandra je krstio pevačicin venčani kum, pevač Aco Pejović,  a ona je istakla koliko je ceremonija krštenja bila emotivna.

 – Moram da vam priznam da sam plakala. Sve je bilo preemotivno, sve vreme sam plakala, sve vreme sam gledala u njega. Zajednička ideja, Filipova i moja je bila da Aco Pejović krsti Aleksandra. Ne mogu da kažem šta smo mu kupili, neka to ostane naša tajna  – rekla je za Pink.rs.

Krštenje u krugu najmilijih 

Ali, iako je slavlje otkazano i čeka se novi termin proslave Aleksandrovog prvog rođendana, krštenje je teklo po planu.

Naime, danas oko 13h pevačica i njen suprug sa malenim sinom u naručju, i u pratnji kuma Ace Pejovića, pristigli su u hram Svetog Save u Beogradu.

Aleksandra je nosila sina uvijenog u preslatko ćebence, i brzim korakom su ušli u hram. Krštenju su prisutvovali i Lepa Brena sa suprugom Bobom, kao i ostali najbliži članovi porodice.

- Filip i ja bismo voleli da imamo što više dece. Uživamo sa Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta! Nema ništa lepše od velike i srećne porodice - ponosno je nedavno izjavila pevačica.

Aleksandra i Filip - Gala slavlje vredno 70.000 evra

Mada je proslava prbovitno bila planirana odmah nakon krštenja, tj danas, bračni par Živojinović nije naglasio kada će se ono održati.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu. A nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - nedavno je za portal "pink.rs" otkrio dobro obavešteni izvor.

A ponosna mama povodom prvog rođendan svog mezimca, po prvi put na svom Instagramu objavila je i Aleksandrovu sliku.

- Živote moj, srećan ti prvi rođendan! Hvala ti za najlepšu godinu! Volim te - napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj zajedno sa sinom pozira na plaži, a čestikama su se pridružile i njene koleginice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 6. Мар 2020. у 1:21 PST

hellomagazin.rs Miša Obradović, ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti