Neda Ukraden održala još jedan koncert za pamćenje, na sceni joj se pridružili unuci

Neda Ukraden održala još jedan koncert za pamćenje, na sceni joj se pridružili unuci

Autor: | 25/03/2024

1

Neda Ukraden priredila je Beograđanima dva koncerta za pamćenje. Pop diva je obe večeri pokretala lavine emocija, kako svojim glasom i velikim hitovima, počevši od najvećeg “Zora je svanula”, tako i onim što se dešavalo na sceni.

Promo

 

Specijalni gosti popularne pevačice na drugom koncertu bili su njena koleginica Ilda Šaulić i jedan ansambl koji nije muzički, ali joj je bez ikakve sumnje najvažniji u životu. Naime, kada su joj se na bini pridružili unuci Neda, Aleksandra i Dušan, aplauz nije prestajao.

Neda nije mogla da sakrije emocije kada se ceo njen svet pojavio na sceni. Bili su tu, naravno, i njena ćerka Jelena sa suprugom Predragom Minovićem, koji su joj zajedno sa decom i na prvom koncertu pružali podršku.

Pročitajte: To nema veze s nekretninama! Zet Nede Ukraden šokantnim potezom zapečatio odnos s taštom

Jedan od najznačajnijih datuma u njenom životu sigurno je 25. januar, dan kada je rođeno sve troje unuka. Nešto što se zaista retko dešava.

– Deca su različita, slatki su, svi imaju nešto moje, svi su posebne individue, pratimo ih, pratimo šta vole i koje su im sklonosti. Lepo su vaspitani, skromni su, normalni, dobri učenici, zdravi – ispričala je svojevremeno.

Promo

 

Promo

 

Praznik muzike koji je poklonila Beogradu ovog marta još dugo će se pamtiti. Veličanstvena atmosfera, hitovi bez roka trajanja, a dodaćemo – i glas bez roka trajanja.

I Ilda je zagrejala publiku. Izvela je dve pesme, jednu pokojnog oca, legendarnog Šabana Šaulića - “Ne plači, dušo”. I Neda je deo koncerta posvetila svom ocu Dušanu.

Promo

 

Kada se na "video-wallu" pojavila njegova slika, začuli su se taktovi pesme “Eh, da sam tebe slušala”, koju je pop diva protkala suzama.

Dušan Ukraden preminuo je 1997. godine, kako je otkrila jednom prilikom, “od tuge za rodnom Ilidžom”.

Promo

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovan 06:08 26.03.2024
Odgovori

Neda je srpska "Tina Tarner" za mene koji obožavam Nedu još i bolja Neverovatna lepotica pevačica sa puno duha ljubavi prema svima koji je vole i vole život i ne znam tko bi mogao biti taj da mu Neda nije draga jer ona je fikus u svetu muzike

hellomagazin.rs R.Z./ATAImages