I otac i muž su joj bogati, a ona je odlučila da se zaposli: Ovo je novo radno mesto Dragane Džajić

I otac i muž su joj bogati, a ona je odlučila da se zaposli: Ovo je novo radno mesto Dragane Džajić

Autor: | 15/03/2024

0

Imajući u vidu da su kamere oduvek bile sastavni deo njenog života, vest da je Dragana Džajić postala voditeljka nije neočekivana.

Ponedeljkom i petkom gledaćemo je na Una televiziji, gde će u okviru emisije “Una, due, tre” donositi najvažnije događaje sa srpske, regionalne i svetske pozornice.

Promo/UNA televizija

 
 

Svestrana, lepa i obrazovana, Dragana Džajić spremna je za nove profesionalne izazove, koje dočekuje s velikim uzbuđenjem.

Pročitajte: Dragana Džajić i Miloš Ivanović u poseti Ani i Bastijanu na Majorki, preslatki Vid ukrao je tetkino srce

– Kamere mi nisu strane jer smo moja porodica i ja ceo život pod lupom javnosti. Ipak, nije isto kada treba da odgovorite na neka pitanja i po završetku nastavite svoje obaveze, i kada vi postavljate pitanja i morate da održite razgovor na zavidnom nivou – priznaje Dragana.

Kako kaže, čovek može da raste i napreduje samo kada radi ono što je izazovno za njega. To je, ujedno, bio glavni razlog da prihvati poziv da vodi emisiju.

Instagram

 

Kao veliki poznavalac modnog sveta, Dragana će komentarisati stil poznatih.

– Nisam osoba koja želi da privuče pažnju tako što će nekoga javno iskritikovati. Sve što kažem, a da je manje prijatno, samo je moj savet.

Promo Una TV

 
 

Dragana Džajić je godinama u srećnom braku sa Milošem Ivanovićem, sa kojim ima sina Vida. Porodica joj je na prvom mestu, ali uživa i u poslu.

– Nisam žena koja sedi u kući i samo brine o domaćinstvu. Moja majka nikad nije bila takva i smatram da je to odličan primer za dete. Nije lako, ali je zdravo.

Instagram

 

Dan lepe voditeljke ispunjen je od ranog jutra.

– Budim se rano, pravim doručak ukućanima, sve pospremim... Pre posla odvezem dete u vrtić. Kad god mogu odvojim vreme za trening, trudim se da jedem zdravo i mnogo čitam. Čitanje mi dođe kao neka vrsta meditacije.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Promo/UNA televizija