Istopićete se: Sestre Džajić pokazale sinove, kao preslikani su (foto)

Istopićete se: Sestre Džajić pokazale sinove, kao preslikani su (foto)

Autor: | 11/06/2021

0

Kada su sestre bliske u meri u kojoj su to Dragana i Sanja Džajić, onda je sasvim normalno da njihovi sinovi rastu kao rođena braća, a kada su mame tako atraktivne, normalno je da i oni budu „kao sa reklame“.

Zanimljivo je da su samo četiri dana razmaka između rođenja Sanjinog Ognjena i Draganinog Vida. Ognjen je na svet stigao 12, Vid 16. decembra 2019, a dve godine ranije Sanja i njen suprug Vladimir Vranješ dobili su sina Luku.

Instagram

 

Ovde svu trojicu vidimo u akciji „sređivanja prostora“, a porodica Džajić sa legendarnim Draganom na čelu najviše se razneži kada trčkaraju po fudbalskom terenu, i to pravom. Oni koji znaju da je reč o unucima fudbalske legende odmah počnu da nagađaju da li će neko od njih biti njegov naslednik.

Pročitajte: Dragan Džajić - Dvostruka radost u porodici

Jednom prilikom Sanja je o tim prognozama rekla:

‒ Previše su mali da bismo donosili zaključke da li će naslediti dedu i postati fudbaleri. Koliko god bih to u dubine duše volela, ja sam od onih majki koje će decu podržati u svemu, naravno ako smatram da su njihove želje normalne. Međutim, sve ide ka tome da će biti sportisti, osećam to. Kad gledam sinove, kao da vidim mog Džaju: Ne znam, takav je osećaj. Možda i nije tako, ali čini mi se da jeste. (smeh)

Dragana se, za sada, zadržala na konstataciji da „Vid mora da bude zvezdaš, jer je to prirodno i normalno“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin